Łowienie batem i feederem jednocześnie .

/ 7 odpowiedzi
jak w temacie, łowic będę na Odrze,jak to wygląda u was. Poradzicie coś?
Jędrula

Łowie namiętnie na obie te metody ale nigdy jednocześnie chyba , ze oba kije w trakcie łowienia spoczywają na podpórkach .

(2011/06/15 21:14)

Tomasz84

No to jest ciekawe? dwie metody, kóre wymagają od wędkującego szczegulnego skupienia;na bata wędkuje spory czas a z feederem dopiero raczkuje, jak narazie niewyobrażam sobie połączenia tych metod, może kiedyś:-) tym co sie udało wielki szacun.

(2011/06/15 22:35)

pmizera87

Chłopie! To wędkowanie zmieni się w koszmar!!! Nie radzę!!! Będą same kłopoty!!! Próbowałem, uwierz Polakowi mądremu po szkodzie!!! (2011/06/15 23:53)

JAQU

Rzeczywiście dwie metody wymagające maksymalnego skupienia ale..... wędkowałem kiedyś obiema naraz metodami z dobrym skutkiem przy czym feder postawiłem na "grubo" , podłączyłem na nim mały sygnalizator Dragona i dało sie łowić, na bata łowiłem płocie i jazie a na federka brały ładnie leszcze. (2011/06/16 08:22)

1z2z3z4

Kolego lepiej postaw sobie 2 feederki na treepodzie - lepsze efekty i przynajmniej spokój bez nerwowego rzucania kijami (2011/06/16 14:32)

wsw

też tak mysle że lepiej będzie łowić na przykład batem płoteczki,leszczyki a drugą np.karpiówką rzucić na trupka na jakiegoś sandiego lub sumika na sygnalizatorze brań.I obejdzie sie bez nerwowych sytuacji.                                                                                                   Czy możecie podpowiedzieć za która przelotką ustawiacie sygnalizator brań? (2011/06/16 15:01)