Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Lubie łowić na methode ale niewiem czy jest dobra na wieksze karpe. Ja do methody dodaje ledcor.
Lubie łowić na methode ale niewiem czy jest dobra na wieksze karpe. Ja do methody dodaje ledcor.
Jak najbardziej możesz łowić metodą wielkie karpie . Na rynku znajdziesz duże kosze ESP , które na pokład zabierają sporo towaru i można w nie wcisnąć naprawdę duża kulkę albo pellet . Niestety , te kosze nie są tanie . Całe szczęście , że Jaxon i Mikado w tym sezonie zaczęły produkować podobne modele , są tańsze i mają podobną budowę .
Jesli śa tworzone na tych samych zasadach co klasyczne kosze method feeder to nie warto sobie du... zawracać
''Jesli śa tworzone na tych samych zasadach co klasyczne kosze method feeder to nie warto sobie du... zawracać ''
Nie rozumiem , czym nie warto sobie zawracać...?
''Jesli śa tworzone na tych samych zasadach co klasyczne kosze method feeder to nie warto sobie du... zawracać ''
Wiesz co nie wiem czy miałem pecha czy co ale kiedy kupowałem kosze do metodd feeder drenana nie można zauwazyc , ze sa drogie , zauwazyłem kosze bodajze jaxona i powiem Ci , ze sa to jednorazóki po dniu łowiena nadawały sie na złom
A montowałeś je przelotowo?
Tak, przeważnie wiosną , potem tylko na sztywno .
Wiesz co nie wiem czy miałem pecha czy co ale kiedy kupowałem kosze do metodd feeder drenana nie można zauwazyc , ze sa drogie , zauwazyłem kosze bodajze jaxona i powiem Ci , ze sa to jednorazóki po dniu łowiena nadawały sie na złom
Czyli widziałeś, zauważyłeś...pytanie, łowiłeś na nie?
Nie wiem czy to tylko mi sie zdazały wpadki w tych koszach, bo montować sie ich przelotowo nie dało.
zyłka sie w nich blokowała i nici z zestawu przelotowego.
Może to jakis pech po prostu
Nie wiem czy to tylko mi sie zdazały wpadki w tych koszach, bo montować sie ich przelotowo nie dało.
zyłka sie w nich blokowała i nici z zestawu przelotowego.
Może to jakis pech po prostu
Jesli blokowanie zylki poleglo na zakleszczaniu się oryginalnego krętlika , to jest na to prymitywny sposób
Śrucina, czy koralik za kretlikiem ( od strony koszyczka ).
Mialem ten problem i tak się go pozbyłem.
Przyznam, ze czasem koszyki Jaxona zwyczajnie się rozpadaly na częsci - wypadala rurka w której prowadzona jest zylka ( kropla distalu i spokój ), ale sama zyłka się nie kleszczyla
Robiłem takie próby. W przypadku dużej ilości małych ryb może mieć to sens. NIe zaczepiają wtedy o żyłkę. Lead musi mieć powyżej 20cm.
Feeder Klub Mazowsze
(2016/03/01 08:15)Takie same zasady obowiązują przy innych koszykach i method feeder nie jest zadnym cudem i nie trzeba spacjalnych zasad.
(2016/03/01 12:41)Takie same zasady obowiązują przy innych koszykach i method feeder nie jest zadnym cudem i nie trzeba spacjalnych zasad.
mylisz się
(2016/03/01 13:23)