Łódki zanętowe zdalnie sterowna.

/ 12 odpowiedzi
Witam kolegów. Mam pytanie dotyczące łódek zanętowych co uważacie na ten temat?? Jest to bardzo fajna i pomocna zabawka. Widziałem jak to działa i bardzo mi sie spodobało ale nie jest to tanie wiec wole się zapytać specjalistów co sadzicie na ten tamat czy warto sie bawić i zbierać na kupno takiej łódki??? a może macie jakieś inne propozycje albo mozna zrobić samemu tak łódkę???? Pozdrawiam 
konrad_leo

Zajrzyj do mojej galerii zdjęć :)

oprócz tego jest kilka wątków z opisem co gdzie i jak :)

PDK

(2012/07/16 11:21)

Lukaszek17234

Bardzo fajna i gratulacje, że w ogóle podjełeś się takiej budowy. A używałeś już jej czy jeszcze nie???? Ja bardziej myślałem o kupnie wiem że nie jest tania ale nie mam takich zdolności.  (2012/07/16 11:41)

konrad_leo

pływałem i pływam :)

Co jestem na rybkach to jakoś nie mam pamięci do nagrywania filmików z pływania ale może kiedyś nie zapomnę :)

(2012/07/16 13:14)

Lukaszek17234

Ja jednak uzbieram sobie i kupie. bardzo fajna zabawka tylko szkoda ze taka droga... a jakoś damy radę (2012/07/16 16:08)

u?ytkownik39933

Ja jednak uzbieram sobie i kupie. bardzo fajna zabawka tylko szkoda ze taka droga... a jakoś damy radę

posiadam i polecam ,bardzo przydatna na niektórych łowiskach (2012/07/16 19:29)

Lukaszek17234

Kolego śliwa80 powiedz mi czy sam robiłeś tą łódkę czy kupiłeś, a jak kupiłeś to jaką jakiej firmy??? (2012/07/17 08:24)

buba0sparx

super sprawa , nie trzeba za kazdym razem wsiadac do pontonu ale jest jeden warunek, łowisko musi byc dosyc proste, czesto musimy stawiac zestawy bardzo precyzyjnie czego nie zapewni nam łódka nawet z najwyższej pólki. Ogólnie rzecz ujmujac łódka jest uzywana raczej na komerach, ja przynajmniej nie łowilem na dzikim łowisku gdzie byl bym w stanie z niej korzystac. (2012/07/17 10:53)

Bernard51

Ogólnie rzecz ujmujac łódka jest uzywana raczej na komerach, ja przynajmniej nie łowilem na dzikim łowisku gdzie byl bym w stanie z niej korzystac.

Nic bardziej blednego albo nie miales i nie masz zielonego pojecia o lódkach zdalnie sterowanych albo nie wiesz jak z nich korzystac??
Wlasnie na dzikich lowiskach ma najlepsze zastosowanie!!
Chyba ze masz na mysli polów tylko karpi? Chociarz na dzikim tez robi swoja robote! (2012/07/17 11:46)

hudzik

Wręcz przeciwnie , łódka  z górnej półki tzn z GPS-em ,potrafi idealnie zanęcić i wywieść zestaw w te same miejsca zaznaczone na GPS-e , daje to tą różnicę , że nikt nie widzi markera, bojki i dokładnie nie wie gdzie nęcisz.Kwestia w cenach takich łódek z Gps-em i echosondom . Z doświadczenia wiem , że najlepiej sprawdzają się duże katamarany, które są stabilne na wielkiej fali. Te łódki to bardzo fajny gadżet na duże ryby , ale nic nie zastąpi przyjemności rzutów w punkt ,no i pomału ładujemy takie pieniądze w sprzęt , że bez auta kombi nie ma co się wybierać we 2-ch.:) (2012/07/17 12:30)

u?ytkownik39933

Kolego śliwa80 powiedz mi czy sam robiłeś tą łódkę czy kupiłeś, a jak kupiłeś to jaką jakiej firmy???

posiadam niemieckiego  fischfeedera basic , kupiłem w askari pl ,polecam,jest nie zawodna i duzo lepsza od polskich w tym przedziale cenowym. (2012/07/17 19:49)

u?ytkownik39933

Kolego śliwa80 powiedz mi czy sam robiłeś tą łódkę czy kupiłeś, a jak kupiłeś to jaką jakiej firmy???

posiadam niemieckiego  fischfeedera basic , kupiłem w askari pl ,polecam,jest nie zawodna i duzo lepsza od polskich w tym przedziale cenowym.

używam na dzikim łowisku (2012/07/17 19:51)

Radzio55

Ja posiadam także feder boat 2. Pomysł jak najbardziej trafny super sparawa, ale mój egzemplarz ciągle się kiepści

(2012/08/08 21:39)