Cześć , mam możliwość zakupu w/w łódki z aparaturą 40mhz ( rocznej ) , po okazyjnej cenie 800 zł . I miał bym kilka pytań do posiadaczy takowych łódek , bo nie sposób kupić coś bo jest tanie , a potem ma być mało praktyczne, albo awaryjne. Będę wdzięczny za każdą opinię , w szczególności o awaryjność , jaka żywotność aku przy zasiadce karpiowej . Nie łowię na dużych zbiornikach , główne zastosowanie łódki to zrzut zestawów w pobliżu trzcin i korzeni drzew. Dziękuję za wszelkie opinie i życzę zdrowych wesołych świąt na rybach :)
Powiem Ci że znajomy ma taką łódeczkę i nie narzeka na nią,wywozi sobie nęci i ma efekty ,tą co ty chcesz kupić jest dość tania więc pomyśl o niej,awaryjna nie jest bo nic nie mówił a troszkę ją ma,ale może ktoś na forum też podzieli się opiniami to będziesz pewniejszy:) (2014/04/21 12:57)
MAM TĄ ŁODKĘ JESTEM POCZĄTKUJĄCYM WĘDKARZEM I JUŻ EFEKTY SĄ WIDOCZNE ŁODKA SPRAWUJE SIĘ SUPER FALE JEJ NIE STRASZNE JEDNA RADA PO KAŻDYM POLOWIE DOBRZE JĄ OSUSZ NIE ZAMYKAJ W PLECAKU JEST SZYBKA KOMORA WYSTARCZAJĄCA MORZESZ DOKUPIC ECHO (2014/05/08 15:37)