Sam byłem zainteresowany jedną z łódek tego producenta jednak jej (ich) waga przy takich rozmiarach jest troche za niska co może świadczyć o oszczędności materiałów przy produkcji.
Dałem sobie spokój,dołoże dosłownie pare złotych więcej i kupie coś co waży 110-115 kg i ma jakieś certyfikaty i atesty i będe wiedział jaki silnik moge z tyłu powiesić.
(2013/08/25 17:44)Masz rację Mateusz, że silnik dłużej wytrzyma, bo łódka już po jednym sezonie
będzie się nadawała do kapitalnego remontu, lub tylko do wyrzucenia.
(2013/09/01 11:35)Sam byłem zainteresowany jedną z łódek tego producenta jednak jej (ich) waga przy takich rozmiarach jest troche za niska co może świadczyć o oszczędności materiałów przy produkcji.
Dałem sobie spokój,dołoże dosłownie pare złotych więcej i kupie coś co waży 110-115 kg i ma jakieś certyfikaty i atesty i będe wiedział jaki silnik moge z tyłu powiesić.
żadnej innej łódki w życiu niemiałeś a udajesz znawcę.
Sam byłem zainteresowany jedną z łódek tego producenta jednak jej (ich) waga przy takich rozmiarach jest troche za niska co może świadczyć o oszczędności materiałów przy produkcji.