Czy ktoś z kolegów orientuje się jak jest z lodem po styczniowej odwilży, można bezpiecznie chodzić i posiedzieć nad otworkiem?
Czy ktoś z kolegów orientuje się jak jest z lodem po styczniowej odwilży, można bezpiecznie chodzić i posiedzieć nad otworkiem?
Ja jestem raczej wędkarzem nie zimowym, ale wczoraj przejeżdżałem od strony Zemborzyc gdzieś koło południa to na środku tafli widziałem przynajmniej z trzydziestu wędkarzy nad przeręblami więc z lodem powinno być wszystko porządku i zapewne bezpiecznie. Pozdrawiam
(2013/01/14 15:41)Praktycznie prawie cały jest jeszcze zamarznięty jedyne ślady rozmarznięcia można zauważyć tylko od strony Grzybowej. Pozdrawiam
(2013/04/02 18:40)Roman55 witam a orientujesz sie moze czy smialo mozna wchodzic na ten lod czy bezpieczniej bedzie wybrac sie na bystrzyce za plotka ??
Witam
Widzę że niektórzy ryzykują i wchodzą na lód ja osobiście bym aż tak nie ryzykował i wolał spokojnie bez ryzyka płotki z Bystrzycy
Pozdrawiam
(2013/04/05 18:05)
Na wysokości Osiedla Borek (Turka)za Lublinem jak się jedzie na Łęczną w tamtym rejonie Bystrzycy można złapać naprawdę spore rybki na spławik lub koszyczek , tak jak zasugerował kol. grzegorzLublin. Pozdrawiam
(2013/04/05 21:09)