13 listopada złowiłem 16 okoni i 3 jazgarze wyraźnie chodził szczupak ale nie miałem nic co by go mogło skusić, następnego dnia w tym samym miejscu złowiłem 7 okoni 2 jazgarze i klenia, no i szczupaka 55cm. zabrałem tylko szczupaka bo zbliżają się święta ;)
to jak na Prosne ladny połów ale jeszcze zalezy na jakim odcinku łowisz . W tym roku postanowilem sobie ze bede obławial okolice tamy w Macewie i na 10-15 wyjazdów to jednego krotkiego szczupaczka na trupka a na spinning ani brania więc tego miejsca raczej w przyszlym roku juz nie odwiedze . (2012/11/15 11:48)
Niezły wynik, sam głównie spininguję na Prośnie i mój tegoroczny rekord to 5 okoni jednego dnia. Ale ostatnio kiepsko, po wszystkich świętych zaliczyłem odcinek przy Kościelnej Wsi i koło Dojutrowa, na spining ani nie puknięcia. Za to w każdej lepszej miejscówce siedzieli łowiący na żywca. Jutro atakuję odcinek Piwonice-Żydów. (2012/11/16 23:46)
Rybki złowiłem między tursko-jedlec właściwie wszystkie w jednym miejscu ale nie będę go zdradzał to może sobie jeszcze tam do zimy troszkę miłych chwil spędzę;) (2012/11/20 12:38)