Koniec meczu 3-3 nie jest źle. Choć można a śmiało powiedzieć że mogło być lepiej.
Dwie pierwsze bramki dla Juve to ewidentny błąd Kotorowskiego, bo tą 3 można jakoś wybaczyć choć i tak nie jest Ona jakaś super nie do obrony.
Poczekamy zobaczymy, aby taka forma była do końca grupy i samo wyjście będzie sukcesem:):):)
Moim zdanie Lech wypadł całkiem nieźle, grał nie u siebie, z rywalem który ma na swoim koncie nie jedno trofeum, a na dodatek kibice innych POLSKICH drużyn kibicowali za Juve.
Ja osobiście jestem kibicem Lecha, ale gdyby w Lidze Europejskiej grala Legia czy Wisła albo inna drużyna z naszej Eksteaklasy to kibicował bym przede wszystkim klubowi z POLSKI.
Pozdrowienia, a Lechowi życzę aby awansował dalej, bo narazie to jedyny klub Polski który odnosi jakieś sukcesy w Europie.
(2010/09/17 00:43)Moim zdanie Lech wypadł całkiem nieźle, grał nie u siebie, z rywalem który ma na swoim koncie nie jedno trofeum, a na dodatek kibice innych POLSKICH drużyn kibicowali za Juve.
Ja osobiście jestem kibicem Lecha, ale gdyby w Lidze Europejskiej grala Legia czy Wisła albo inna drużyna z naszej Eksteaklasy to kibicował bym przede wszystkim klubowi z POLSKI.
Pozdrowienia, a Lechowi życzę aby awansował dalej, bo narazie to jedyny klub Polski który odnosi jakieś sukcesy w Europie.
ja byłem zdecydowanie za Juve, nie waże ze grał polski zespół. Juventusowi kibicuje od dziecka i zapewniam, że nie ma wpłytu na to za kim byłem nawet jesli jestem wielkim kibicem Wisły. W innych meczach byłem za lechem ale w tym akurat nie. Juventus zremisował na własne zyczenie, miał wygrany mecz, co nie znaczy ze lech zagrał źle poprostu, wykorzystywał swoje okazje, juve słabiutka skuteczność.
Pozdrawiam
(2010/09/17 13:37)