Lech - Juventus

/ 20 odpowiedzi
jestem ciekaw opinii kolegów
roman76

kurde zna ktoś może aktualny wynik?coś mi z kompem się stało albo mam zawieche (2010/09/16 20:43)

u?ytkownik29889

Koniec meczu 3-3 nie jest źle. Choć można a śmiało powiedzieć że mogło być lepiej.

Dwie pierwsze bramki dla Juve to ewidentny błąd Kotorowskiego, bo tą 3 można jakoś wybaczyć choć i tak nie jest Ona jakaś super nie do obrony.

Poczekamy zobaczymy, aby taka forma była do końca grupy i samo wyjście będzie sukcesem:):):) (2010/09/16 20:57)

bigrybka95

3:3
 LECH POZNAŃ!!!!

nie jestem fanem pilki noznej , ale nasi grali tak pieknie ze nie wiedzialem ze tak mozna!!!

oby tak dalej (2010/09/16 20:57)

u?ytkownik38843

Przy trzeciej bramce dla naszych tak mordę wydarłem, że chyba cały 10 piętrowy blok to usłyszał:) (2010/09/16 21:01)

roman76

właśnie miałem napisać wynik jestem ciekaw teraz komentarzy niedowiarków (2010/09/16 21:03)

roman76

i tak włąśnie gra lech ze słabszymi drużynami przegrywa albo remisuje a z lepszymi daje z siebie wszystko (2010/09/16 21:05)

u?ytkownik35088

Mam problemy z mówieniem do tej pory. LECH pokazał charakter. Trener Juventusu i taktyka To porażka. Jak mógł przy wyniku 3:2 przejść do kompletnej obrony? Przecież śmiało mogli wcisnąć jeszcze dwie bramki i pewnie wygrać. No cóż piłka włoska jest zachowawcza aż do wyrzygania. Cieszę się że to się zemściło. A sędzia to patałach totalny. Przerwał mecz w akcji podbramkowej dla Lecha. (2010/09/16 21:08)

przemo1980

Koniec meczu 3-3 nie jest źle. Choć można a śmiało powiedzieć że mogło być lepiej.

Dwie pierwsze bramki dla Juve to ewidentny błąd Kotorowskiego, bo tą 3 można jakoś wybaczyć choć i tak nie jest Ona jakaś super nie do obrony.

Poczekamy zobaczymy, aby taka forma była do końca grupy i samo wyjście będzie sukcesem:):):)

No tak nie do końca błąd Kotorowskiego te dwie pierwsze bramki. Druga tak,ale ta pierwsza to błąd Arboledy przedewszystkim. Tak poza tym to Lech całkiem dobrze zagrał,fajny meczyk. (2010/09/16 21:10)

wiechu1603

Moim zdanie Lech wypadł całkiem nieźle, grał nie u siebie, z rywalem który ma na swoim koncie nie jedno trofeum, a na dodatek kibice innych POLSKICH drużyn kibicowali za Juve.

Ja osobiście jestem kibicem Lecha, ale gdyby w Lidze Europejskiej grala Legia czy Wisła albo inna drużyna z naszej Eksteaklasy to kibicował bym przede wszystkim klubowi z POLSKI.

Pozdrowienia, a Lechowi życzę aby awansował dalej, bo narazie to jedyny klub Polski który odnosi jakieś sukcesy w Europie.

(2010/09/17 00:43)

siri34

jestem kibicem Katowickiej Gieksy ale jak gra Lech jestem za nim całym sobą. Cieszą mnie strzelone bramki i zdobyty punkt!Brawo KOLEJORZ!!!!
CAŁE MOJE ŻYCIE TO GKS KATOWICE (2010/09/17 07:51)

u?ytkownik29889

Moim zdanie Lech wypadł całkiem nieźle, grał nie u siebie, z rywalem który ma na swoim koncie nie jedno trofeum, a na dodatek kibice innych POLSKICH drużyn kibicowali za Juve.

Ja osobiście jestem kibicem Lecha, ale gdyby w Lidze Europejskiej grala Legia czy Wisła albo inna drużyna z naszej Eksteaklasy to kibicował bym przede wszystkim klubowi z POLSKI.

Pozdrowienia, a Lechowi życzę aby awansował dalej, bo narazie to jedyny klub Polski który odnosi jakieś sukcesy w Europie.

Widze że są prawdziwi kibice, a nie zajadłe (inaczej tego nie mogę nazwać) zwierzęta.
Kibicują swojej drużynie lecz gdy inna gra nawet potencjalny rywal w derbach kibicuje tej drugiej gdy chodzi i rywalizację światową.

Wiem że są i tacy co ich nie interesuje Lech bo to nie ich drużyna. Lecz raz kumplowi wyjaśniłem, że nawet jedna drużyna jak dla Ciebie wroga im dalej zajdzie w pucharach tym większe perspektywy i szanse dla innych drużyn od nowego sezonu.
Zrozumiał lecz mi na koniec powiedział
"Gdyby interesowała mnie piłka zostałbym piłkarzem"
To samo za siebie mówi.

Ja każdej Polskiej klubowej drużynie kibicuję która walczy o wysoką stawkę z zagranicznymi klubami i nie mówię tylko o nożnej, ręczna , siatka też w to wchodzi.

Brawo koledzy to mi się podoba taka postawa. (2010/09/17 08:39)

Przemas83

która bramka ładniejsza Del Pierro czy Rudnevsa ? (2010/09/17 10:56)

u?ytkownik38843

Del Piero walną w środek bramki prawie, to było do obrony tylko Kotorowski przysnął. A Rudnevs sieknął od poprzeczki i mocniej. Moim zdaniem nawet nie ma co porównywać. (2010/09/17 11:08)

u?ytkownik29889

Del pierro walną w okno że aż piszczy (2010/09/17 11:30)

u?ytkownik29889

I tak patrzę na bramkę 3 dla Lecha i nie wiem czasem czy nie odbiła się delikatnie piłka od obrońcy i nabrał większej rotacji zresztą mało ważne ważne że wynik jest dobry. (2010/09/17 11:39)

u?ytkownik35088

Del Piero uderzył piłkę bardzo trudna do obrony. Piłkę opadającą.  Bramkarz stojący na piątym metrze ma zawsze wielkie problemy z wybiciem piłki. Tak zwana piłka za kołnierz. Natomiast Rudnevs uderzył piłkę mocniej i bliżej okna bramki. Szczerze to trudno powiedzieć która bramka ładniejsza. Nie mniej jednak stawiam na bramkę Lechity. W końcu im kibicowałem:) (2010/09/17 13:08)

u?ytkownik35088

Mecz oglądałem w dość dużym pubie sportowym. Kilka sal, kilka telebimów i wielu kibiców Juventusu. Moje zdziwienie było niesamowite jak po golach dla Juve była większa wrzawa niż po bramkach dla Lecha. W klubie prawie sami Polacy a naszym kibicowało niecałe 50% (2010/09/17 13:13)

wasiel

ja byłem zdecydowanie za Juve, nie waże ze grał polski zespół. Juventusowi kibicuje od dziecka i zapewniam, że nie ma wpłytu na to za kim byłem nawet jesli jestem wielkim kibicem Wisły. W innych meczach byłem za lechem ale w tym akurat nie. Juventus zremisował na własne zyczenie, miał wygrany mecz, co nie znaczy ze lech zagrał źle poprostu, wykorzystywał swoje okazje, juve słabiutka skuteczność.

Pozdrawiam

(2010/09/17 13:37)

Waldi Fish

Juve chyba odbudowuje swoją formą. Po słabym początku w lidzie włoskiej wygrał 4:0 na wyjeździe z Udinese Calcio. (2010/09/21 11:17)