Ja nie stosowałem. Wystarczy że mam w ogrodzie żeby wiedzieć że to jest bardziej dla zrobienia nastroju lub wytyczenia ścieżki czy dróżki. Światło daje mizerne (2011/07/19 22:33)
ta lampka tylko świeci a nie oświetla:)za inwestój sobie w dobrą czołówkę!za 50zł energaizer polecam!używam jej na rybkach cały czas!testowałem przez 7 miesięcy w afganistanie i naprawde jestem zadowolony!bateryjki alkaliczne i pare wypadów nocnych zabezpieczone w solidne światło!! (2011/07/19 22:39)
no to tak jak napisałem wyżej one nie oświetlają:)mam takie w ogródku.jedyny pożytek z nich to taki z e w nocy ładnie wygląda i po dłuższym grillu kieruje sie w linie ułożoną z nich:)nie bedziesz miał pożytku z nich na rybkach!lepiej kup sobie naftówkę!też nie jest droga (2011/07/19 22:49)
polecam jeszcze lightsticki!to takie światła chemiczne jak świetlik na spławik tylko w wielkości np.parówki cienkiej!jedna sztuka 1-2zł łamiesz takie 2-3 i nie potrzebujesz nawet latarki (2011/07/19 22:52)
Lightsticki to może być całkiem ciekawe ,na allegro dostępne są po 100 szt. za niedużą kasę dzięki za podpowiedż możliwe że lepiej zdadzą egzamin niż lampa,aczkolwiek przed chwilą zweryfikowałem opinie o lampie u sąsiada w ogródku i świecą dość jasno,możliwe że jakiś droższy model a nad rzeką jest w nocy ciemno jak u murzyna wiecie gdzie więc jakiekolwiek światło będzie dodatkowym atutem (2011/07/19 23:14)
no to napewno dał więcej niż 10zł:)a światełka chemiczne o których wspomniałem ot wielu lat zdaja egzamin na rybkach!przedewszystki używałem je w iraqu i w afganistanie z tąd pomysł aby używać ich na rybkach!aha i tez popatrz na wielkości przy zakupie bo jak będą za małe to będziesz ich musiał troszkę więcej odpalić! (2011/07/19 23:27)
aha i jeszcze jedno kolego z doświadczenia wiem ze z tymi światełkami jest jak np.z tymi lampami solarnymi:)chodzi oczywiście o cene.nie napalaj sie za bardzo na niską cene bo więcej bedziesz musiał ich odpalić aby dały oczekiwany efekt!troszke więcej i bedzie dobrze!na szczęście nie są drogie a efektowne! (2011/07/19 23:40)