Łączenie w Dragon Millenium Pike

/ 8 odpowiedzi
Witam. Mam jedno, proste pytanie - czy w tym spiningu to łączenie powinno wchodzić do końca?
weekendowy moczykij

Nie.To jest łączenie tzw SPIGOT.Ja mam identyczne w Millenium Super Fast.Pozdrawiam
(2014/05/09 21:36)

u?ytkownik102837

Tak musi być.To jest łączenie tzw SPIGOT.Ja mam identyczne w Millenium Super Fast.Pozdrawiam

Tak samo jak kolega wyżej  napisał ja też mam kilka wędek z tej serii i każda ma te łączenie spigot, mam tylko nadzieje że nie wepchnąłeś tego na chama ponieważ blank by tego nie wytrzymał.

Pozdrawiam Boczny Trok (2014/05/09 21:47)

Leniwy

Tak musi być.To jest łączenie tzw SPIGOT.Ja mam identyczne w Millenium Super Fast.Pozdrawiam

Tak samo jak kolega wyżej  napisał ja też mam kilka wędek z tej serii i każda ma te łączenie spigot, mam tylko nadzieje że nie wepchnąłeś tego na chama ponieważ blank by tego nie wytrzymał.

Pozdrawiam Boczny Trok

Powiem tak: próbowałem ale mi się nie udało. Mogło się coś stać? (2014/05/09 22:17)

weekendowy moczykij

Jak nic nie lata i klekocze to będzie ok. Ta przerwa to taki zapas na wypadek zużycia tego łączenia.Następnym razem ostrożnie połącz składy wędki. (2014/05/09 22:41)

Leniwy

Jak nic nie lata i klekocze to będzie ok. Ta przerwa to taki zapas na wypadek zużycia tego łączenia.Następnym razem ostrożnie połącz składy wędki.

Czyli jak się np trochę zużyje to będzie wchodzić głębiej tak?  Ja mam jeszcze troche przerwy czyli nic sie nie stalo poza tym ze troche zuuzylem tak? (2014/05/09 22:59)

weekendowy moczykij

Tak.Ale nie martw się.To łącze tak szybko się nie zużywa.Jeśli pojawią się luzy to można temu zaradzić używając grafitu. (2014/05/09 23:12)

Leniwy

Tak.Ale nie martw się.To łącze tak szybko się nie zużywa.Jeśli pojawią się luzy to można temu zaradzić używając grafitu.

Dzięki za pomoc. Przepraszam że Pana męczę, ale to moja pierwsza 2 składowa wędka - nie wiedziałem dlatego wpychałem to na hama, ale nie udało mi się na szczescie wepchać. u kolegi widziałem inne łączenie, gdzie wchodzi całe, dlatego mój błąd sie pojawil

Po prostu sie martwie o moja nową wędkę ;/
(2014/05/09 23:16)