Kutry w Kołobrzegu

/ 6 odpowiedzi
Drodzy koledzy po kiju! pod koniec sierpnia zaplanowałem razem z tatą wyjazd na dorsza. Jako bazę wypadową wybraliśmy Kołobrzeg. Chcemy z ów miasta wyruszy kutrem o nazwie m/y Nurek. Czy coś o nim słyszeliście? A może ktoś na nim płynął? Czekam na podpowiedzi.        
tomeczekxx5

No siema jak mogę ci doradzić to polecam ci kuter ARK CHARTER na ul.Wazelniczej w Kołobrzegu ja wypływam na nim co roku i super jest tam załoga idzie się pośmiać pożartować  doradza ci w wszystkim koszt wejścia wynosi 170 zł a w tym masz śniadanie,obiad,kawa i herbata.Pozdrwawiam (2010/08/14 21:06)

kwasek

witam,nie plywalem na tym kutrze alewidzialem go na wodzie.pieniedze ,zaloga i dodatki nie sa wazne.najwazniejszy jest Szyper,ktory znajdzie ławice a jesli tak sie stanie to bedzie Cie reka bolala od ryb.obys to przezyl!;)powodzenia (2010/08/15 00:01)

GERARD-D-

Byłem w Chłopach blisko kołobrzegu.Byłem tam na kutrze i złowiłem co nieco ale tam zabiorom cie tylko na jednym kutrze.Chłopy to miejscowość rybacka codziennie mają tam świeżą rybę flądre,węgorza,dorsza.Ja polecam ci Chłopy.

(2010/08/22 09:31)

basiasia

W KOŁOBRZEGU polecam Ci GLOBTROTERA, fajnie napływa, miła obsługa, można połapać. (2010/08/22 18:56)

basiasia

Zapomniałam,plusem (przy dobrej pogodzie oczywiście)jest niska burta, to ważne. (2010/08/22 18:57)

wedkarz2309

Osobiście tego kutra ne znam, ale jest kuter PEGASUS, który jest tani:)

120 zł + 20 zł (jeśli nie masz swojego sprzętu, to dadzą Ci za taką kwotę swoje kijki do łowienia).

W cenie są 2 ciepłe posiłki:)

Nie pływałem nim, ale koledzy byli kilka dni temu, złowili po komplecie bez problemu i chwalili sobie wypłynięcie:)

Jct. mogę podać nr:)

Połamania patyków na dwucyfrowych wątłuszach!:)

(2010/08/22 22:37)