Za ekstremalne doznania i niezapomniane przeżycia powinieneś dopłacić ;)
Niektórzy nie zdają sobie sprawy w jakim świecie żyjemy i że dbanie o klienta ma sens, bo złe wieści rozchodzą się szybciej i są trwalsze niż zapach wspomnianego moczu.....
Tym bardziej w czasch internetu , gdzie informacje rozchodzą sie z predkością światła.
baloon wspołczuje.
(2010/12/19 12:27)Zasypywać tego szypra takimi właśnie komentarzami jaki dał @Baloonstyle i po temacie..........
@Baloonstyle podaj jego e-meila............
(2010/12/19 13:29)Moim zdaniem to powinna być utworzona lista takich kutrów które nie spełniają warunków do łowienia.Może to dałoby nauczkę tym naciągaczom.
Witam wszystkich serdzecznie.
Jedyny jaki ja bym polecał kuter, to Szmugler. To że mam teściów w Łebie jednokrotnie wypływałem tym kutrem. Cieplutko, kawka, cherbatka, zupa rybna... bajka. Jeżeli ktoś będzie miał zamiar wybrać się na dorsze do Łeby, i będzie wyruszał po raz pierwszy nie wypróbowanym kutrem, proszę o kontakt, zadzwonie do teścia i będę znał opinię.
ps.
jeżeli będzie ktoś potrzebował pokój- pokoje, też da się taniej załatwić.
(2010/12/20 20:42)Należy podziękować koledze, że opisuje i przestrzega potencjalnych wędkarzy przed utratą wiary w dobre kutry, nastroju, pieniędzy.
Faktycznie ranking byłby najlepszą rzeczą by promować sprawdzonych, dobrych i znających się na rzeczy rybaków.
(2010/12/20 22:11)Witam
Ostatnio byłem kilka razy na NEREIDA Władysławowo i z czystym sumieniem gorąco polecam ten kuter.
Ostatnio tz.20.12.2010r miałem termin na wypłynięcie ale szyper pan Marek odwołał rejs z powodu braku ryby.Wyobraźcie sobie że dzwonił i powiedział że na razie do końca roku nie będzie pływał z wędkarzami ponieważ nie ma ryby i nie będzie robił ludziom wycieczki dopiero aż się pokaże więcej ryby to zacznie pływać.To jest szyper z prawdziwego zdarzenia nie naciąga ludzi na kasę a jak pływamy to naprawdę stara się tak żeby wszyscy byli zadowoleni.
(2010/12/20 22:46)Witam kolego baloonstyle(2010/12/21 09:34)
Zgadzam się że jest taka potrzeba stworzenia takich info (list) i to miałem w zamiarze zakładając post już wcześniej post Kutry - opinie.
Było to jakiś czas temu i możliwe że nie był widoczny.
Po mimo wszystko na bieżąco trzeba opisywać takie przypadki ku przestrodze innym kolegom.
Przydało by się może taką petycję to kapitanatu lub stowarzyszenia jednostek jeżeli takowe istnieją napisać może to by poprawiło sytuację.
To również tyczyło by się co do ośrodków wędkarskich (stanic).
W końcu za co płacimy tak ciężko zarobione pieniądze?
Pozdrawiam
To prawda z tymi pieniędzmi, tylko czy to by coś zmieniło....
Każdy właściciel ma swój sposób na sukces, a jak opłaca wszystkie składki to taka organizacja nie może chyba wywrzeć na nim presji lepszej organizacji.Przynajmniej tak mi się wydaje.mogę się mylić.