Ten wątek został zablokowany - nie możesz odpowiadać na posty
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Panowie szukam jednej z 3 częsci składowych feedera JAXON TERNAX 360 30 -100
Mam od dawna ten feeder w domu ale nie ma szczytowego składu , czy ktos w swoich zbiorach miał by taka część ? chętnie bym przyjął.
Model stary , zapewne już nie produkowany.
(2011/01/26 13:30)Sprzedam skrzynkę Plano model 7271, solidna, praktyczna, niezastąpiona na łódce.
http://www.szczupak.pl/index.php?site=shop&part=info&id=34
Była trzy razy nad wodą, nie ma żadnych śladów uzytkowania, praktycznie nówka sztuka. Dostałem ją na prezent, a chcę się jej pozbyć, gdyż mam też model dużo większy, więc ta jest mi zbędna. Jako gratis mogę dorzucić, dwie średnie walizki/pudełka spiningowe. Te walizki mozna ze sobą łączyć, wtedy stanowią jedną walizke dwustronną. Dorzucę jeszcze jakieś 2 małe pudełka na drobne przynęty. Gratisowe walizki i pudełka były używane przez jakis czas i mają normalne ślady użytkowania. Zainteresowanych prosze o pisanie na maila. Pozdrawiam
(2011/01/26 16:00)Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Zamienię tubę 2,70 MAX FISHING
długość tuby 148 cm.średnica 7 cm.
Interesowała by mnie zamiana na jakiś kijaszek na szczupaczka lub odległościówka oczywiście kijaszki mogą być używane .Dodam że tuba jest nowa.Oferty na priv
Witam!
Szkoda że tą catankę wystawiłeś dopiero dziś, tydzień temu kupiłem dragonika o podobnych właściwościach...
Napisz na priva ile chcesz za ten kijaszek, może kumpel weźmie.
Pozdrawiam.
(2011/01/31 17:23)Aha dzięki withanight88 za przypomnienie o tym że szukam tyczki, jak na razie to nic ciekawego nie znalazłem, ale nie zapeszam.
Mam na oku na allegro tylko czekam do końca aukcji... hehehe.
Pozdrawiam.
(2011/01/31 17:25)Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Witam, mam do sprzedania - niedrogo, trochę przynęt wedkarskich ze swojej kolekcji, głównie kopyta relax 3 calowe w super pudełku plano, do sprzedania również 2 dobre wędeczki oraz zestaw paprochów okoniowych itd...
zapraszam na moje wszystkie aukcje zainteresowanych, poniżej link do jednej z nich:
http://allegro.pl/super-zestaw-relax-3-cale-pudlo-plano-i1481200007.html
serdecznie zapraszam i polecam
Przeniesiono