Ten wątek został zablokowany - nie możesz odpowiadać na posty
Dyzio ja mam ok 20 wobków uszkodzonych...od 30 cm jerka po 1 cm biedronkę,czasami są bez jakielkolwiek farby bo zeszła na przestrzeni lat ,czasami bez steru,jerkowi szczuplon urwał plastykowy łogon...ogarnę te rzeczy jutro i dam ci znać ile tego i tak dalej.W związku z ty że jest to towar nie handlowy to dam ci to gratis,pokryjesz tylko koszt przesyłki.Kija mialem tez gdzieś takiego,beast master ,uszkodzony był,przyciałem mu drzwiami od auta szczytówkę ,tak z 3-5 cm i skróciłem o 15 cm dolnik bo mi nie leżał.Poszukam tego kijka,bo po przeprowadzce straciłem go z oczu i mógł dyplomatycznie wsiąknąć.
kołowrotek shimano nexawe 1000fb z uszkodzonym kabłąkiem uszkodzenie polega na tym iz przy rozkreceniu wylecial ten maly plastikowy element co sie wkłada do sprężyny i za chiny nie moglem go znaleźć kartonik i 2 szpule w komplecie oddam w dobre rece kto pierwszy ten lepszy oczywiscie przesylka nie na moj koszt
Dyziu wczoraj miałem najazd rodziny żony i nie udało mi sie technicznie,dyplomatycznie dylnąć do piwnicy.Dzis to uczynię i dam ci znać co tam wygrzebałem.
Dyziu wczoraj miałem najazd rodziny żony i nie udało mi sie technicznie,dyplomatycznie dylnąć do piwnicy.Dzis to uczynię i dam ci znać co tam wygrzebałem.
Jak by ktoś posiadał woblery głównie na pstrąga i szczupaka to jestem chętny
(2010/12/27 12:56)endriut napisał:
Witam kolegów. Mam prośbę czy któryś z was nie ma przypadkiem jakiejś tyczki 13 metrowej z topami do sprzedania w jakiejś rozsądnej cenie?
Od jakiegoś czasu poszukuję i wolałbym kupić od wędkarza niż od jakiegoś sprzedawcy na allegro...
Jeżeli ktoś coś takiego ma to proszę o kontakt na priv.
Pozdrawaim.