A te portalowe 100kb to jaki to jest rozmiar? bo zmiejszacz sie pyta ....
no te 100kb to 100kb (2010/12/25 11:15)
Ten wątek został zablokowany - nie możesz odpowiadać na posty
A te portalowe 100kb to jaki to jest rozmiar? bo zmiejszacz sie pyta ....
Drugi haker sie znalazł...zmiejszacz do mnie rozmawia do jakiej wielkości ma TO zmiejszyć czyli ile na ile,jemu chodzi chyba o rozmiar...tak mnie się zdaje.Mógłbyś nie kręcić beki z kolegi??? :))
Jako ciekawostkę dopowiem że poprzednią moją cyfrówką od jesieni bawia sie sumińskie sandacze i jeszcze gadziny mi jej nie oddały,wczoraj zaś dostałem od żony drugą ale jak znam życie i siebie to włączanie JEJ ogarnę tak w czerwcu przyszłego roku.A jak juz ogarnę,to pewnie pocieszę się nia z dwa miesiące i pewnie podzieli los swoich dwu poprzedniczek czyli-albo zostawię ją na dachu samochodu-albo utopię.Tak już mam poprostu,jestem raptus.
Pięta w moim przypadku to małe słowo,podudzie całe-lepsze.Byłeś u mnie w galeri i widziałes ten bajzel...wtedy gdy zmiejszałem moj nieliczny cyfrowy dorobek wędkarski to 70procent fotek szlag trafił bez możliwości odzyskania.Te zaś które zostały są...wiesz sam,albo okoń z dopiskiem Sandacz i odwrotnie...Ku....wa dom potrafie zbudować,instalacje wszelakie pyknę,auto potnę i złożę do kupy,elektronikę mam w małym palcu a takie badziewie Made in China mnie przerasta....tragedia
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Nie ma licytacji,Mienta ma prawo pierwokupu,ile kosztuje flaszka? 30 zł? taką dam na to cenę.