Ten wątek został zablokowany - nie możesz odpowiadać na posty
A ja mam na handel/wymianę taką skrzynkę Plano model 7271, solidna, praktyczna, niezastąpiona na łódce.
http://allegro.pl/pudelko-wedkarskie-plano-7271-i1369175801.html
Była trzy razy nad wodą, nie ma żadnych śladów uzytkowania, praktycznie nówka sztuka.
Dostałem ją na prezent, a chcę się jej pozbyć, gdyż mam też model dużo większy, więc ta jest mi zbędna.
Jako gratis mogę dorzucić, dwie średnie walizki/pudełka spiningowe. Te walizki mozna ze sobą łączyć, wtedy stanowią jedną walizke dwustronną. Dorzucę jeszcze jakieś 2 małe pudełka na drobne przynęty. Gratisowe walizki i pudełka były używane przez jakis czas i mają normalne ślady użytkowania.
Zainteresowanych prosze o pisanie na maila. Ewentualne zdjęcia moge podesłać po świętach, gdyż wszystkie graty wędkarskie mam wywiezione na wieś, a będe tam dopiero po świętach.
Pozdrawiam
(2010/12/22 07:16)Jak ktoś chce dobre mikro wobki opchnąć, zapraszam, raczej namawiać mnie nie trzeba:)
(2010/12/22 21:47)Zamienię żonę w ciąży na junaka z koszem
hehe
Zamienię żonę w ciąży na junaka z koszem
hehe
Proszę foto żony, jak rozumiem lekko używana??
Oddam junaka odredstaurowanego, chrom + farba z września.
Proszę foto żebym w kolano sobie nie przywalił;P
Pzdr... :D
(2010/12/22 22:00)Ja mam na wydaniu kilkadziesiat różnej masci woblerów,kilka jerków Salmo i Predox,jakieś wachadełka i jeden kij Mistralla bodajże.Wabiki nie sprawdziły sie na moich wodach albo mam je wielokrotnie zdublowane,kij dostałem ale na niego nie łowię bo to wersja uniwersalna że tak powiem z niewielką ceną.Chetnie bym się tego balastu pozbył,dorzucę gratis teściową,nie tłuczona,aktualna książeczka szczepień,maści moherowej,przelatana ,nie tresowana,niski iloraz IQ-jakieś szesnaście,w porywach 18,w komplecie z radiem i puszką po Domaluxie która to niewątpliwie przyda sie po kremacjii.
Ja mam na wydaniu kilkadziesiat różnej masci woblerów,kilka jerków Salmo i Predox,jakieś wachadełka i jeden kij Mistralla bodajże.Wabiki nie sprawdziły sie na moich wodach albo mam je wielokrotnie zdublowane,kij dostałem ale na niego nie łowię bo to wersja uniwersalna że tak powiem z niewielką ceną.Chetnie bym się tego balastu pozbył,dorzucę gratis teściową,nie tłuczona,aktualna książeczka szczepień,maści moherowej,przelatana ,nie tresowana,niski iloraz IQ-jakieś szesnaście,w porywach 18,w komplecie z radiem i puszką po Domaluxie która to niewątpliwie przyda sie po kremacjii.(2010/12/23 16:21)
z chęcią łyknę te graty od ciebie bez teściowej oczywiście
Nie hehe tylko autentyk,tobie Piter dam nawet zniżkę i drugą puchę dorzucę.Stoi???
Najdalej jutro drogi ziołowy kolego Mienta zarzucę tu,w tym wątku fotkę tych pierdołków,a ty powiesz mi czy ci pasują i co byś miał na wymianę.Po cichu ci powiem,tak żeby Piter nie słyszał (napalił się na teściową)-bierz mamusię,bierz mamusię....kto pierwszy ten lepszy...:)) fotki jutro.
Ok.
Jooooooo....weszło jedwabiście...zasrana mechanizacja....spróbuję Witha...po twojemu ale głowy nie daję że ogarne temat.W najgorszej opcji zona to zrobi jak wróci za jakieś 2-3 godz.Ale obciach,być takim nie współczesnym.