Kupię,sprzedam,zamienię

/ 196 odpowiedzi / 30 zdjęć

Ten wątek został zablokowany - nie możesz odpowiadać na posty

u?ytkownik45577

Dyziu215 to Super pomysł :)

Może się to przydać nie jednemu z nas :) ***** (2010/12/14 22:41)

kazik-kz2

A ja mam na handel/wymianę taką skrzynkę Plano model 7271, solidna, praktyczna, niezastąpiona na łódce.

http://allegro.pl/pudelko-wedkarskie-plano-7271-i1369175801.html

Była trzy razy nad wodą, nie ma żadnych śladów uzytkowania, praktycznie nówka sztuka.

Dostałem ją na prezent, a chcę się jej pozbyć, gdyż mam też model dużo większy, więc ta jest mi zbędna.

Jako gratis mogę dorzucić, dwie średnie walizki/pudełka spiningowe. Te walizki mozna ze sobą łączyć, wtedy stanowią jedną walizke dwustronną. Dorzucę jeszcze jakieś 2 małe pudełka na drobne przynęty. Gratisowe walizki i pudełka były używane przez jakis czas i mają normalne ślady użytkowania.

Zainteresowanych prosze o pisanie na maila. Ewentualne zdjęcia moge podesłać po świętach, gdyż wszystkie graty wędkarskie mam wywiezione na wieś, a będe tam dopiero po świętach.

Pozdrawiam

(2010/12/22 07:16)

u?ytkownik997

Zamienię żonę w ciąży na junaka z koszem
    hehe (2010/12/22 08:51)

kazek71

Witam kolegów. Jestem oczywiście za... Sam mam pare takich rzeczy które bym oddał w dobre ręce lub zamienił. To barzo dobry pomysł. Pozdrawiam (2010/12/22 21:04)

u?ytkownik44916

Jak ktoś chce dobre mikro wobki opchnąć, zapraszam, raczej namawiać mnie nie trzeba:)

(2010/12/22 21:47)

robertxxx62

hehe

Hehehehe . Dobre  !!!! (2010/12/22 21:50)

u?ytkownik44916

hehe

Proszę foto żony, jak rozumiem lekko używana??

Oddam junaka odredstaurowanego, chrom + farba z września.

Proszę foto żebym w kolano sobie nie przywalił;P

Pzdr...  :D

(2010/12/22 22:00)

u?ytkownik10466

Ja mam na wydaniu kilkadziesiat różnej masci woblerów,kilka jerków Salmo i Predox,jakieś wachadełka i jeden kij Mistralla bodajże.Wabiki nie sprawdziły sie na moich wodach albo mam je wielokrotnie zdublowane,kij dostałem ale na niego nie łowię bo to wersja uniwersalna że tak powiem z niewielką ceną.Chetnie bym się tego balastu pozbył,dorzucę gratis teściową,nie tłuczona,aktualna książeczka szczepień,maści moherowej,przelatana ,nie tresowana,niski iloraz IQ-jakieś szesnaście,w porywach 18,w komplecie z radiem i puszką po Domaluxie która to niewątpliwie przyda sie po kremacjii. (2010/12/23 11:05)

u?ytkownik60251

Ja mam na wydaniu kilkadziesiat różnej masci woblerów,kilka jerków Salmo i Predox,jakieś wachadełka i jeden kij Mistralla bodajże.Wabiki nie sprawdziły sie na moich wodach albo mam je wielokrotnie zdublowane,kij dostałem ale na niego nie łowię bo to wersja uniwersalna że tak powiem z niewielką ceną.Chetnie bym się tego balastu pozbył,dorzucę gratis teściową,nie tłuczona,aktualna książeczka szczepień,maści moherowej,przelatana ,nie tresowana,niski iloraz IQ-jakieś szesnaście,w porywach 18,w komplecie z radiem i puszką po Domaluxie która to niewątpliwie przyda sie po kremacjii.

he he he :)))))))))) (2010/12/23 11:32)

u?ytkownik10466

Nie hehe tylko autentyk,tobie Piter dam nawet zniżkę i drugą puchę dorzucę.Stoi??? (2010/12/23 16:15)

mienta

Ja mam na wydaniu kilkadziesiat różnej masci woblerów,kilka jerków Salmo i Predox,jakieś wachadełka i jeden kij Mistralla bodajże.Wabiki nie sprawdziły sie na moich wodach albo mam je wielokrotnie zdublowane,kij dostałem ale na niego nie łowię bo to wersja uniwersalna że tak powiem z niewielką ceną.Chetnie bym się tego balastu pozbył,dorzucę gratis teściową,nie tłuczona,aktualna książeczka szczepień,maści moherowej,przelatana ,nie tresowana,niski iloraz IQ-jakieś szesnaście,w porywach 18,w komplecie z radiem i puszką po Domaluxie która to niewątpliwie przyda sie po kremacjii.

z chęcią łyknę te graty od ciebie bez teściowej oczywiście
(2010/12/23 16:21)

u?ytkownik60251

Nie hehe tylko autentyk,tobie Piter dam nawet zniżkę i drugą puchę dorzucę.Stoi???

za teściową czy te woble rabat będzie he he??jak coś to na privat potargujemy he he (2010/12/23 16:39)

u?ytkownik10466

Najdalej jutro drogi ziołowy kolego Mienta zarzucę tu,w tym wątku fotkę tych pierdołków,a ty powiesz mi czy ci pasują i co byś miał na wymianę.Po cichu ci powiem,tak żeby Piter nie słyszał (napalił się na teściową)-bierz mamusię,bierz mamusię....kto pierwszy ten lepszy...:)) fotki jutro. (2010/12/23 17:54)

u?ytkownik60251

Najdalej jutro drogi ziołowy kolego Mienta zarzucę tu,w tym wątku fotkę tych pierdołków,a ty powiesz mi czy ci pasują i co byś miał na wymianę.Po cichu ci powiem,tak żeby Piter nie słyszał (napalił się na teściową)-bierz mamusię,bierz mamusię....kto pierwszy ten lepszy...:)) fotki jutro.

he he he ja na wymianę dam ci swoją (2010/12/23 17:57)

mienta

teściowa mi nie potrzebna bo mam swoja ale jej nie sprzedam bo dobra z niej kobita z racji wieku ustąpię Piterowi niech bierze twoja teściowa i czekam na fotosy (2010/12/23 17:58)

u?ytkownik60251

Ok.

A tobie Luxis moją na wymianę to wysłać pocztą czy odbierzesz osobiście??? (2010/12/23 18:10)

Jigsaw14

Jak coś to jestem zainteresowany tanimi i dobrymi woblerami głównie na pstrąga (2010/12/23 23:29)

u?ytkownik58787

Ja rękawice bokserskie oddam, jakiemuś zapaleńcowi, bokserowi. Nowe! Ale tylko z teściową je oddam, w przeciwnym razie rękawice muszę zatrzymać. Bo jak skubana znów zacznie warczeć, to w rękawicach śladu nie będzie, jak dostanie po łbie! :) (2010/12/23 23:44)

u?ytkownik10466

Wczoraj się nie wyrobiłem z ekspedycją do piwnicy,dzisiaj rano przypuściłem z grubsza pierwszy atak wyciągając jedno z pudeł.Fotki jakie Mienta zapodam pochodzą z telefonu więc sorry za jakość,do dziś dnia nie jażę tematu zmiejszania zdjęć,a do Noki wtykam kabla i hejaaaaaaa,samo idzie.Krótki opis piwnicznego zestawu,-kij marki Mistral,2,40.,15-45 g,wiadomo-korek,raz użyty przez chrzesniaka czyli wiadomo-jakaś drobna ryska,hak wbity w korek,itd.Przynęty-wszystkie pozbawione kotwic i kółek,noszące ślady użytkowania,czasami zębów,jakieś podgiete kółko czy dodatkowe obciążenie.Na poczatek wygarniam ok 20 woblerów,różnej maści,jest tu dorado,predox,rapala,gebski,salmo,itd...czyli mieszanka,jeśli interesuja cię takie właśnie wabie,takie czyli NIE NOWE,a czasem poddane TUNNINGOWI to służę moją piwnicą.Dodatkowo do tegoż wszystkiego moge dorzucić łopatę gum rożnorakich,z reguły w wersji xxx,wszystkie z raz kłute,jakieś capnięte zębem itd,leżą i się kurzą.Kilka wachadeł,jakaś foka,alga,syclops meppsa,itd...Mnie to wszystko zawadza,leży i się niszczy,gumy sie przebarwiają,w wobkach stery się łamią,kij wala się od 1,5 roku ...straszny bałaganiarz ze mnie,wpadam do magazynu,wsypuję garścią do pudła i wio...To co jest na fotkach moge ci oddać za symboliczną opłatą. (2010/12/25 10:48)

u?ytkownik10466

Jooooooo....weszło jedwabiście...zasrana mechanizacja....spróbuję Witha...po twojemu ale głowy nie daję że ogarne temat.W najgorszej opcji zona to zrobi jak wróci za jakieś 2-3 godz.Ale obciach,być takim nie współczesnym. (2010/12/25 11:07)

u?ytkownik10466

A te portalowe 100kb to jaki to jest rozmiar? bo zmiejszacz sie pyta .... (2010/12/25 11:11)

u?ytkownik60251

Jooooooo....weszło jedwabiście...zasrana mechanizacja....spróbuję Witha...po twojemu ale głowy nie daję że ogarne temat.W najgorszej opcji zona to zrobi jak wróci za jakieś 2-3 godz.Ale obciach,być takim nie współczesnym.

normalnie doczekać się nie mogę (2010/12/25 11:12)