Kultura na forum

/ 61 odpowiedzi
Jędrula

Temat się rozwija , a po kryjomu ktoś w bardzo kulturalny sposób przyjęty i akceptowany przez Wszystkich Kulturalnych , którzy dzięki swojej wysocej kulturze nie zwracają na to uwagi  usuwa wątki w dyskusji . Należy takąż działalnośc bezwzględnie zgłaszac  do Redakcji - w końcu może zareaguje na tak rozumianą kulturę osoby dopuszczającej się tego procederu.

Pewnie moderatorzy usunęli coś niezgodnego z regulaminem , tak powinno być . Nasze posty też znikną :)

(2013/01/14 10:08)

ryukon1975

Temat się rozwija , a po kryjomu ktoś w bardzo kulturalny sposób przyjęty i akceptowany przez Wszystkich Kulturalnych , którzy dzięki swojej wysocej kulturze nie zwracają na to uwagi  usuwa wątki w dyskusji . Należy takąż działalnośc bezwzględnie zgłaszac  do Redakcji - w końcu może zareaguje na tak rozumianą kulturę osoby dopuszczającej się tego procederu.

Pewnie moderatorzy usunęli coś niezgodnego z regulaminem , tak powinno być . Nasze posty też znikną :)

Dlatego że jak nikt nie patrzy komuś na ręce to Kultura (przez duże K, K....a :)) zezwala na więcej.:)
(2013/01/14 10:17)

Zibi60

Usuwanie postów także się mieści w pojęciu KULTURY NA FORUM. Jeśli post jest usuwany, to piszący go winien dostać stosowne wyjaśnienie, jeśli nie ma wyjaśnienia, to wyobraźnia zaczyna pracować i rodzą się domysły, przypuszczenia, pomówienia... (2013/01/14 13:32)

troc

Usuwanie postów także się mieści w pojęciu KULTURY NA FORUM. Jeśli post jest usuwany, to piszący go winien dostać stosowne wyjaśnienie, jeśli nie ma wyjaśnienia, to wyobraźnia zaczyna pracować i rodzą się domysły, przypuszczenia, pomówienia...

A to jednak nie Indianie? A na poważnie to jest jednak problem na tym forum... (2013/01/14 14:05)

u?ytkownik75617

Z kulturą bywa różnie, jak ze wszystkim...  (2013/01/14 14:19)

damiano89

Nie zapominajmy też o kulturze nad wodą, by nad naszymi rzekami, jeziorami, łowiskami itd spędzać miło czas;) w zasadzie chyba nawet to ważniejsze, bo przed kompem to każdy kozak:P (2013/01/14 15:34)

u?ytkownik141264

Z kulturą bywa różnie, jak ze wszystkim... 

Ciekawe co redakcja myśli o tym? (2013/01/14 16:40)

u?ytkownik141921

Witam szanownych kolegów po kiju hm kultura dla nie kturych wędkarzy wogóle nie istnieje chcę tu podać przykład ludzi starszych wymagają od nas kultury a co sami reprezentują sobą ja nieraz będąc na rybach zwracajonc nieraz uwagę jakiemuś dziadkowi że łowi się na dwie wędki a nie na cztery to taki przejaw z jego strony kultury jest że głowa boli że potrafi tyle paskudnych słów wydobyć ale tak panowie jest kultura już zanika a spotkać kulturalnego kolege po kiju na łowisku to prawdziwa frajda pozdrawiam. (2013/01/19 20:36)

Madame Pompadour

Ja często spotykam ludzi kulturalnych, chociaż oczywiście zdarzają się wyjątki. Pewnie dlatego rzadziej niż Wy mam do czynienia z chamstwem gdyż często omijam tego typu ludzi. Nieraz wolę przymknąć oko i przejść obok niż narażać się na nieprzyjemności. Szczególnie jak wędkuję sama. (2013/01/20 14:09)

Zander51

W Lasku Bulońskim trudno spotkać forumowiczów z tego portalu... (2013/01/20 14:15)