Właśnie zamówiłem te kulasy i chciałbym się coś od was o nich dowiedzieć ktoś w ogóle je mniał ? Były na nie jakieś efekty? z tego co widziałem na ich stronie i na yt to były ładne karpie.
że to nowość 2014 to ja też wiem ale w sumnie lodu już nie ma prawie 2 miesiące
(2014/04/12 19:13)To zależy gdzie będziesz łowił na te kulki na komercyjnym łowisku to myśle że spod lodu byś łowił na nie ale na dzikich zbiornikach PZW to musisz poczekać koniec maja początek czerwca (teoretycznie) to że one ładnie pachną dla nas to nie znaczy że mają być skuteczne ja próbuje na nie trzy tygodnie na pzw bez efektu (czarna mamba,Donald) to co oni pokazują na tych filmach to jest wielka bzdura filmy nagrywane są na wodach komercyjnych gdzie jest więcej ryb niż wody i ryba walczy o pokarm (znam takie łowiska na takiej wodzie kulka by była z gipsu tylko o ładnym zapachu też by były brania)
Powodzenia
że to nowość 2014 to ja też wiem ale w sumnie lodu już nie ma prawie 2 miesiąceTo zależy gdzie będziesz łowił na te kulki na komercyjnym łowisku to myśle że spod lodu byś łowił na nie ale na dzikich zbiornikach PZW to musisz poczekać koniec maja początek czerwca (teoretycznie) to że one ładnie pachną dla nas to nie znaczy że mają być skuteczne ja próbuje na nie trzy tygodnie na pzw bez efektu (czarna mamba,Donald) to co oni pokazują na tych filmach to jest wielka bzdura filmy nagrywane są na wodach komercyjnych gdzie jest więcej ryb niż wody i ryba walczy o pokarm (znam takie łowiska na takiej wodzie kulka by była z gipsu tylko o ładnym zapachu też by były brania)
Powodzenia
że to nowość 2014 to ja też wiem ale w sumnie lodu już nie ma prawie 2 miesiąceTo zależy gdzie będziesz łowił na te kulki na komercyjnym łowisku to myśle że spod lodu byś łowił na nie ale na dzikich zbiornikach PZW to musisz poczekać koniec maja początek czerwca (teoretycznie) to że one ładnie pachną dla nas to nie znaczy że mają być skuteczne ja próbuje na nie trzy tygodnie na pzw bez efektu (czarna mamba,Donald) to co oni pokazują na tych filmach to jest wielka bzdura filmy nagrywane są na wodach komercyjnych gdzie jest więcej ryb niż wody i ryba walczy o pokarm (znam takie łowiska na takiej wodzie kulka by była z gipsu tylko o ładnym zapachu też by były brania)
Powodzenia
Jak masz opowiadać takie głupoty to lepiej nic nie mów
To nie jest głupota to jest prawda
(2014/04/13 06:22)