Kulki proteinowe,zestawy na karpie

/ 375 odpowiedzi / 3 zdjęć

Ten wątek został zablokowany - nie możesz odpowiadać na posty

buba0sparx

Za wiele tam do kapowania nie ma :) (2012/12/28 11:47)

buba0sparx

Piszą dosyc ogólnie o ich zawartosci i o tym ze zostały uznane przez wielu za najlepsze popki jakie sa w sprzedaży :P (2012/12/28 11:51)

buba0sparx

Jedno moge o nich powiedzieć napewno , nie spotkałem się jeszcze z tak intensywnym zapachem kulek. Spoczywaja u mnie w piwnicy w orginalnym zakrecanym pojemniku zawinięte w folie spożywczą i wsadzone do worka który mocno zawiązałem , jednak przy wchodzeniu do pomieszczenia następuje uderzenie zapachu tych kul. Maskara. :) (2012/12/28 11:55)

JKarp

CześćJaki to zapach?JK (2012/12/28 11:59)

buba0sparx

Coś w stylu krab - ochotka jak na mój nos , choć producent pisze ze to połączenie 5 zapachów. (2012/12/28 12:17)

mazak33

ale ktore? te biale czerwone? nawet rozmiaru chyba nie ma (2012/12/28 13:07)

Jup33

Witam
chciałem zapytać czy ktoś wie czy do kulek proteinowych z dodatkiem mączki rybnej trzeba dać cukier bo tak słyszałem?
będę wdzięczny za odpowiedź (2012/12/28 20:21)

u?ytkownik103891

Ten forumowicz kupił trzy opakowania kulek haczykowych myśląc tak jak Ty, że kulki same łowią ;-)Ten sam forumowicz wrzucił jednorazowo na jednym z łowisk dwa wiadra gotowanej kukurydzy czym " zaskarbił sobie uznanie " właściciela łowiska ;-) Mało brakło a musiałby się ewakuować z tej wody w trybie awaryjnym... Nie wiem dlaczego nikt go nie wyrzucił za takie coś?Nic nikomu nie wciskam i nie wciskałem - chciał to kupił. Mógł ostatecznie kupić SK30 jak Ty ;-) i stwierdzić, że to lipa.Jak ktoś nie potrafi łowić, nie ma o tym zielonego pojęcia niech kupi sobie szachy :-)JK

jasne nikt nie potrafi łowić, tylko Ty i spółka łapiecie po 250 kg na zasiadce i to tylko na kulki Gold Carp Baits ;-)))))))))) ja osobiście tych Twoich kulek za darmo bym nie wziął tak na marginesie szkoda tym wodę zasmradzać i zaniczyszczać bo tego nawet leszcz nie ruszy ;-)))

tak na marginesie co moich umiejętności wędkarskich to nie będę tego komentował , nie muszę niczego udowadniać a ryby łowię od 30 lat i daleko mi do tego żeby latać po płatnych komercjach i onanizować się nad każdym złapanym karpikiem udowadniając przy tym, jakie to kulki nie są wspaniałe ;-)))) tak jak już pisałem kiedyś Wy karpiarze przez duże K dla których karpiowanie to stan umysłu (taka fobia lub paranoja nie mylić z hobby czy pasją) w kazdym poście piszecie jakieś bajki bo taki już Wasz urok. Jesteście przy tym (nie wszyscy oczywiscie) w zależnosci od poziomu inteligencji podatni jak typowe LEMINGI na wszytko co ukaże się w sprzedaży i daje przy tym zysk producentom zarabiającym na naiwności tych KARPIARZY LEMINGÓW ;-))))) 
(2012/12/29 11:53)

JKarp

Jareczku nie wyzywaj od lemingów ...Nikt nie jest anonimowy ... Ty też ;-)
No ale zwróć uwagę, że to łowisz 30 lat nie stanowi o Twojej wiedzy i umiejętnościach.Też nie uważam się za mistrza świata ale kila karpików udało się w minionym sezonie złowić w przeciwieństwie do Ciebie ;-) Jak prosiłem o radę odnośnie kukurydz nie odezwałeś się słowem... 
A te sztuczne kukurydze już były linkowane w sklepie np CarpCity i sklep-karpiowy.plJK (2012/12/29 12:20)

Woa-VooDoo

A co do samych kulek SK30 to powiem tak , ze 14mm sprawdzały mi się wszędzie.Ale SK30 20mm i omega fish 20 mm nigdzie mi się nie sprawdziły.Karpiki brały bałwanki z kulek 22mm i 20mm TB , ale eSKi ruszać nie chciały. (2012/12/29 14:44)

mazak33

jakie smaki te TB? (2012/12/29 18:14)

JKarp

Czekam na podpowiedzi o tych kuku...Jakie smaki, jakie kolory...JK (2012/12/29 19:05)