Ten wątek został zablokowany - nie możesz odpowiadać na posty
felipe piekne a daj jakies namiary na te kulki
szczerze to nie wiem nawet co to jest sweet corn ,podejrzewam że z tego co piszesz ro śmierdziuch ale ja nie o tym chodzi mi o to że to nie prawda że kulki śmierdzące lepiej sprawdzają wiosną a owocowe latem , to nie prawda , mało tego jak juz bym miał tak do tego podchodzić i to rozgraniczać to z wiadomego powodu kulki smierdzace lepiej pracują w wodzie ciepłej a łowiąc w zimnej wodzie lepiej założyć owocową kulkę niz smierdząca (2013/01/06 22:37)Najlepsze wiosną są tzw śmierdziuchy np rak , halibut ja osobiście na włos nakładamna początku maja najczęściej scopex i rak i w miarę to skutkowało :)
Pozdrawiam!
już mi się znudziło to pisać ale to mit że wiosną lepiej sprawdzają się kulki śmierdzące a latem owocowe
majowy karp na kulkę sweet corn,
wiele wiosennych karpi złowiłem na ten smak, u mnie się sprawdza
sliwa a sa jakies dobre smierdziuchy tego solara? czy ta firma ogolnie dobra? bo w tym opisie kulek mocno polecana
do strony doszedlem ale tych kulek nie moge tam znalesc SLIWA odpowiesz mi na moje pytania?
czyli ogolnie wedzony losos tak?
szczerze to nie wiem nawet co to jest sweet corn ,podejrzewam że z tego co piszesz ro śmierdziuch ale ja nie o tym chodzi mi o to że to nie prawda że kulki śmierdzące lepiej sprawdzają wiosną a owocowe latem , to nie prawda , mało tego jak juz bym miał tak do tego podchodzić i to rozgraniczać to z wiadomego powodu kulki smierdzace lepiej pracują w wodzie ciepłej a łowiąc w zimnej wodzie lepiej założyć owocową kulkę niz smierdzącaNajlepsze wiosną są tzw śmierdziuchy np rak , halibut ja osobiście na włos nakładamna początku maja najczęściej scopex i rak i w miarę to skutkowało :)
Pozdrawiam!
już mi się znudziło to pisać ale to mit że wiosną lepiej sprawdzają się kulki śmierdzące a latem owocowe
ok kupie 3 opakowania, ta truskawke z malina i mieta tego lososia badz sledzia hehe i co bys jeszcze dorzucił?
(2013/01/06 22:59)szczerze to nie wiem nawet co to jest sweet corn ,podejrzewam że z tego co piszesz ro śmierdziuch ale ja nie o tym chodzi mi o to że to nie prawda że kulki śmierdzące lepiej sprawdzają wiosną a owocowe latem , to nie prawda , mało tego jak juz bym miał tak do tego podchodzić i to rozgraniczać to z wiadomego powodu kulki smierdzace lepiej pracują w wodzie ciepłej a łowiąc w zimnej wodzie lepiej założyć owocową kulkę niz smierdzącaNajlepsze wiosną są tzw śmierdziuchy np rak , halibut ja osobiście na włos nakładamna początku maja najczęściej scopex i rak i w miarę to skutkowało :)
Pozdrawiam!
sweet corn to nie śmierdziuch tylko słodka kukurydza i tez chciałem podkreślić że wiosna to nie koniecznie śmierdziuch bo ja łowię na różne kulki o tej porze.
pozdrawiam
to Cię zrozumiałem :))))) , myślałem że to śmierdziuch , faktycznie corn to przecież kuku :)))) , za szybki chyba jestem :)))))) (2013/01/06 23:02)szczerze to nie wiem nawet co to jest sweet corn ,podejrzewam że z tego co piszesz ro śmierdziuch ale ja nie o tym chodzi mi o to że to nie prawda że kulki śmierdzące lepiej sprawdzają wiosną a owocowe latem , to nie prawda , mało tego jak juz bym miał tak do tego podchodzić i to rozgraniczać to z wiadomego powodu kulki smierdzace lepiej pracują w wodzie ciepłej a łowiąc w zimnej wodzie lepiej założyć owocową kulkę niz smierdzącaNajlepsze wiosną są tzw śmierdziuchy np rak , halibut ja osobiście na włos nakładamna początku maja najczęściej scopex i rak i w miarę to skutkowało :)
Pozdrawiam!
sweet corn to nie śmierdziuch tylko słodka kukurydza i tez chciałem podkreślić że wiosna to nie koniecznie śmierdziuch bo ja łowię na różne kulki o tej porze.
pozdrawiam
Kulki Proteinowe Solar CLUB MIX to kulki o zapachu kałamarnicy z ośmiornicą i anchovy (sardeli). to beda te Sliwa?
Kulki Proteinowe Solar CLUB MIX to kulki o zapachu kałamarnicy z ośmiornicą i anchovy (sardeli). to beda te Sliwa?
tak dokładnie
ok kupie 3 opakowania, ta truskawke z malina i mieta tego lososia badz sledzia hehe i co bys jeszcze dorzucił?
Charmuszko powiedział że dla niego numerem jeden na świecie jest club mix więc patrząc na to ze jest przedstawicielem solara na polskie i ma na koncie ryby +30kg to myślę że warto przetestować , powiedział że na pewno będe zadowolony z tych kulek więc potestuje
Charmuszko powiedział że dla niego numerem jeden na świecie jest club mix więc patrząc na to ze jest przedstawicielem solara na polskie i ma na koncie ryby +30kg to myślę że warto przetestować , powiedział że na pewno będe zadowolony z tych kulek więc potestuje
Tylko, że Krzysiek ponoć łowi na kulki zrobione dla Niego - coś tam z klonem ;-)Poza tym są pewne łowiska, że nie złowisz ryby mniejszej niż powiedzmy 20 kilo. JK
Tylko, że Krzysiek ponoć łowi na kulki zrobione dla Niego - coś tam z klonem ;-)Poza tym są pewne łowiska, że nie złowisz ryby mniejszej niż powiedzmy 20 kilo. JK
http://karpmax.pl/artykuly/czytaj/testerzy-natural-bait-z-wynikami-na-saint-cassien.html#commentsDla zabicia czasu, można poczytać w komentarzach o tej wodzie +20 czy inaczej rainbow.
Sliwa lowisz tylko na plywaki? ja zaczynan od tego sezony tylko na plywaki. a ty mozesz zdradzic jakie kupujesz smaki tego solara?