Ten wątek został zablokowany - nie możesz odpowiadać na posty
Trzeba kombinować , mozesz np. kupic kule typowo truskawkowe i przed nęceniem wymieszać z tuńczykiem z puszki (jeśli woda jeszcze zimna to w sosie własnym bez oleju) lub brzuszkami łososia. Ja osobiscie proponował bym ci samemu ukulać kule z jakiegoś miksu , będa dużo lepsze od tych mocno zakonserwowanych kupnych.
(2013/01/05 15:52)no a kulkami trapera moge karmic? wiecie taka wersja oszczednosciowa bo za duzo juz nakupywalem akcesori i jeszcze musze dokupic
no a kulkami trapera moge karmic? wiecie taka wersja oszczednosciowa bo za duzo juz nakupywalem akcesori i jeszcze musze dokupic
ja nęciłem też traperem w tym roku , kulki były wyjada i miałem brania na te kulki
ja nęciłem też traperem w tym roku , kulki były wyjada i miałem brania na te kulki
????????He he ;-)Kurde też chcę na ryby :-)JK
Zapach to dla wędkarza - skład miksu jest ważniejszy.JK
Tak Piotr - ale nakulaj kulek ze swojego miksu bez zapachu ;-))Karpie będą i tak brać.JK
dajcie jakies linki na dobre kulki 16mm pop up truskawka i slodka kuku
dajcie jakies linki na dobre kulki 16mm pop up truskawka i slodka kuku
na słodką kuku nigdy nie łowiłem a z truskawkowych popupów sprawdzały mi sie np
http://www.rockworld.pl/k,23,kulki-plywajace-pop-up/pk,97,dynamite-baits/p,1082,dynamite-baits-pop-ups-strawberry--amp--ice-cream-.html
Najlepsze wiosną są tzw śmierdziuchy np rak , halibut ja osobiście na włos nakładamna początku maja najczęściej scopex i rak i w miarę to skutkowało :)
Pozdrawiam!
Najlepsze wiosną są tzw śmierdziuchy np rak , halibut ja osobiście na włos nakładamna początku maja najczęściej scopex i rak i w miarę to skutkowało :)
Pozdrawiam!
już mi się znudziło to pisać ale to mit że wiosną lepiej sprawdzają się kulki śmierdzące a latem owocowe
Pozdrawiam!
już mi się znudziło to pisać ale to mit że wiosną lepiej sprawdzają się kulki śmierdzące a latem owocowe
Pozdrawiam!
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Pozdrawiam!