Zaloguj się do konta

Kulki proteinowe i efekt pop up

utworzono: 2013/03/04 18:51
mm77

Witam,zamierzam zrobić parę kulek może 20 na karpia na wiosnę.Mam już przepis i składniki ale boję się że jak teraz zrobię to nie wytrzymają zbyt długo i się po prostu zepsują.Co zrobić czytałem o robieniu ich w mikroveli i mrożeniu i też że jak się je zamrozi to się uzyska efekt pop-up [2013-03-04 18:51]

mm77

i słyszałem o korku od wina że można wrzucić [2013-03-04 18:52]

michol

też że jak się je zamrozi to się uzyska efekt pop-up


Kompletna bzdura. Możesz mrozić a nawet jest to wskazane. Możesz też dodać jakiego konserwantu co by nie trzeba było mrozić. Możesz wysuszyć na kamień i też długo wytrzymają. Ja zawsze jak cos ukręcę to daje do zamrażarki.

Pozdrawiam Michoł 

[2013-03-04 19:00]

xxxczokxxx

nie jeśli zamrozisz a puźniej odmrozisz to nie pedzie pływająca ;) wysusz zamroź  i ciesz się własnym wyrobem a ta moje oko sie nie opłaca robić wyjdzie nie wyjdzie po pęka nie  popęka  i składniki tak tanio nie wychodzą

[2013-03-04 19:05]