JOPEK1971 co ma cw do wielkości łowionych ryb ?? Czytam kolejny z Twoich postów i za każdym razem piszesz głupoty, jest sens coś takiego pisać ??
Wracając do tematu jeśli miałbym wybierać między wklejką, a kijem szczupakowym, zdecydowanie wybrałbym wklejkę. Ma parę minusów przy łowieniu kleni czy jazi, ale lepszy ten niż kij do 35 gram, którym za daleko nie rzucisz małym woblerkiem czy obrotówką
A wyobraz sobie że ma,nie wiem czy miałeś na kiju klenia 50+,nie dał byś rady takim patyczkiem go doholowac.Ja łowię klenie na kij 8-35g nawet ten patyczek raz zastopował przy braniu ładnego cefaluska.(2012/03/26 16:45)
Moim zdaniem Mikado Lexus Sapphire Spin 2.6m cw do 13g na klenia będzie idealny.
Pisząc idealny mialem na myśli c.w. oczywiście.
JOPEK1971 co ma cw do wielkości łowionych ryb ?? Czytam kolejny z Twoich postów i za każdym razem piszesz głupoty, jest sens coś takiego pisać ??
Wracając do tematu jeśli miałbym wybierać między wklejką, a kijem szczupakowym, zdecydowanie wybrałbym wklejkę. Ma parę minusów przy łowieniu kleni czy jazi, ale lepszy ten niż kij do 35 gram, którym za daleko nie rzucisz małym woblerkiem czy obrotówkąA wyobraz sobie że ma,nie wiem czy miałeś na kiju klenia 50+,nie dał byś rady takim patyczkiem go doholowac.Ja łowię klenie na kij 8-35g nawet ten patyczek raz zastopował przy braniu ładnego cefaluska.
Ja na takie patyczki okonie bał bym się łowic.
Domyślam się, że powinienem odebrać to jako żart.