No widzisz longinie bayern grał ale po tym meczu już było wszystko jasne a chelsea ma mecz u siebie w zanadrzu. dla oka kibica piłka jaką gra chelsea jest po prostu nudna ale guss hiddink wiedział że w barcelonie nie może liczyć na strzelanie bramek dlatego mieliśmy obronę częstochowy:) (2009/04/29 22:44)
po pierwszych półfinałach wyniki są otwarte, ale ale........Chelsea i Manu są już trochę bliżej powtórzenia finału zaszłorocznego............ (2009/04/30 07:10)
A ja myślę że Chelsea będzie grała tak samo licząc na karne. Może z kontry coś strzelą bo jak otwarcie ruszą do przodu to definitywnie polegną. Chelsea od lat ma bardzo dobrą obronę a Barca bajeczny atak. Gol w regulaminowym czasie gry będzie raczej wynikiem błędu którejś ze stron. A co do drugiego meczu to Arsenal jeśli nie da się zaskoczyć w pierwszych minutach tak jak wczoraj to też może nieźle zamieszać. (2009/04/30 19:52)
będzie powtórka finału z 2006 roku. Arsenal zagra z Barceloną, ale tym razem wygrają Kanonierzy. no jak na razie moi faworyci utrudnili sobie zadanie przed rewanżem, zarówno Arsenal jak i w PUEFA Dynamo... ale awansują. (2009/05/02 09:08)
sercem jestem z Arsenalem, ale to co wyprawia w tym roku Barca to czasem głowa mała. dzisiejsze derby Europy: Real Madryt - FC Barcelona 2:6 (1:3). podziw... (2009/05/02 22:10)
Dokładnie to się w pale nie mieści co ten sędzia dziś narobił, choć kibicowałem Barcelonie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2009/05/06 23:06)
W Barcelonie gwizdał odwrotnie.Niesprawiedliwy? Może! Dziś Barsa była słaba,ale jest to w tej chwili chyba najlepsza drużyna na świecie! Finał będzie cycuś! (2009/05/06 23:15)
Moim zdaniem sędzia był sprawiedliwy bo obie drużyny zostały przez niego tak samo pokrzywdzone:) Sędziował jakby inny mecz. Mam nadzieję że to jego już ostatni o taką stawkę (2009/05/06 23:33)
Z meczem masz trochę racji. Z sędzią nie! Napewno jeszcze posędziuje. Przecież tzw. fachowcy w polskiej tv nie zajęknęli się ani jednym słowem na temat sędziowania! To powinno dać do myślenia! Sprawę może rozwiązać tak jak w hokeju,dodatkowy sędzia i telefon do "przyjaciela". Ale tej mafii w UEFA na tym nie zależy. Też pewnie kasę ciągną jak w naszym PZPN! (2009/05/06 23:49)
longin dobrze prawisz, że tam kase ciągną jak w PZPN tylko, że większą. Staram się spojrzeć na ten mecz z nieco większego dystansu i zauważam, że zagrania ręką były przypadkowe, czerwona karta raczej się nie należała, Czelsi mogło kilka razy wcześniej "zakończyć mecz" a dodatkowo w pierwszym meczu to Barca był pokrzywdzona. Czy sędzia poniesie konsekwencje? Przecież jego szefowie zacierali ręce, bo z meczu Anglia Hiszpania będzie nieporównywalnie większy dochód, niż z kolejnego meczu Anglia-Anglia. Nie zdziwił bym się jak by dostał premie:) Pozdrawiam (2009/05/07 01:00)