Krynica Morska - prośba o pomoc

/ 3 odpowiedzi
Witam serdecznie,
z góry przepraszam za zaśmiecanie forum taką pierdołą, ale potrzebuję pomocy :)

Wybieramy się rodziną na długi weekend do Krynicy Morskiej i baaaaardzo byśmy chcieli udać się w morze na ryby... Widziałem w internecie, że są takie firmy, które organizują 1-dniowe (10-12h) wyprawy.
I tu moja prośba: czy ktoś mógłby mi polecić jakąś sprawdzoną "ekipę" z tych okolic ??

Nie jesteśmy wędkarzami, nie znamy się na tym i przyznam, że chciałbym, żeby ten wyjazd zaraził mnie pasją :)

Dziękuję ślicznie za pomoc,
pozdrawiam,
Marcin
zgred9595

Poszukaj w google, bo na tym forum możesz długo czekać na sensowną odpowiedz. (2013/05/21 20:05)

u?ytkownik97004

Niestety na Mierzei Wiślanej nie są organizowane żadne wyprawy wędkarskie. Najbliżej chyba do Trójmiasta.

(2013/05/21 20:50)

Rawka5

Wiec tak kolego. Kutry na rejsy wędkarskie w najblizszej okolicy wypływają z Sobieszewa (port jest jakieś 300 m od mostu pontonowego na Martwej Wiśle - w stronę ujścia do Bałtyku). Kolejnym miejscem, z którego wypływają kutry na rejsy wędkarskie jest samo ujście Martwej Wisły do Bałtyku - port jachtowy w Górkach Zachodnich. Wypływałem z tych miejsc już kilkanaście razy. Z czystym sumieniem mogę polecić dwóch szyprów: Marcina tel. 500 225 585 i Włodka tel. 510 094 190. Zadzwoń i umów się na rejs. Jeśli już nie będą mieli miejsca to kogoś polecą. Wpożyczają sprzęt wędkarski.

(2013/05/28 13:31)