Witam. Nie za bardzo wiem dlaczego piszesz akurat do mnie ? Przykro mi ,ale ja nie piszê na zamówienie ani nie odpowiadam na pytania jak robot loguj±cy siê tutaj po to ,by rozstrzygaæ cudze bol±czki i niewiedzê. Ja wiem co to jest , jednak po tym , co napisa³ tam Uran83 (drugi w podejrzanie dziwny sposób wytypowany do odpowiedzi ) wietrzê w ca³ej sytuacji nie tylko têgi absurd ,ale i równie¿ persyfla¿. Dlatego nie odpowiem na zadane pytanie - bo jak wcze¶niej podkre¶li³em :piszê kiedy chcê ( mam niestety do¶æ w³adczy charakter ) a po drugie :ca³a sytuacja wydaje mi siê mocno naci±gana. Odpowied¼ oczywi¶cie sporz±dzi³em - zapisuj±c j± w kopii e maila , jednak¿e niesiony na skrzyd³ach intuicji - odczuwam siln± niechêæ do wypowiadania siê w tym temacie. Dziêkujê.
Kabaret po prostu:)
http://www.youtube.com/watch?v=lPxkJMSpujU;)))
Gdyby¶ musia³ p³aciæ , choæby i po kilka groszy za ka¿dy akt piractwa jakiego dopuszczasz siê wklejaj±c te g³upawe filmiki - to twoja aktywno¶æ na tym portalu oscylowa³aby w granicach zera. Nie potrafisz najwidoczniej nic innego jak tylko wklejaæ jakie¶ kabarety , relacje z wieczorów reblockquoteorskich .... Ponadto radzê : zdejmij tê afro - plerezê z g³owy ( z wypo¿yczalni PDK ) , bo nazbyt w ten sposób ryzykujesz przegrzaniem delikatnej przecie¿ tkanki nerwowej. (2012/03/29 15:31)