Kropki (kulki) we wnêtrzno¶ciach p³otek

/ 55 odpowiedzi / 4 zdjêæ
u?ytkownik107205

Witam. Nie za bardzo wiem dlaczego piszesz akurat do mnie ? Przykro mi ,ale ja nie piszê na zamówienie ani nie odpowiadam na pytania jak robot loguj±cy  siê tutaj po to ,by rozstrzygaæ cudze bol±czki i niewiedzê. Ja wiem co to jest , jednak po tym , co napisa³ tam Uran83 (drugi w podejrzanie dziwny sposób wytypowany do odpowiedzi ) wietrzê w ca³ej sytuacji nie tylko têgi absurd ,ale i równie¿ persyfla¿. Dlatego nie odpowiem na zadane pytanie  - bo jak wcze¶niej podkre¶li³em :piszê kiedy chcê ( mam niestety do¶æ w³adczy charakter ) a po  drugie :ca³a sytuacja wydaje mi siê mocno naci±gana. Odpowied¼ oczywi¶cie sporz±dzi³em - zapisuj±c j± w kopii  e maila , jednak¿e niesiony na skrzyd³ach intuicji  - odczuwam siln± niechêæ do wypowiadania siê w tym temacie. Dziêkujê.

Kabaret po prostu:)

http://www.youtube.com/watch?v=lPxkJMSpujU

;)))

Gdyby¶ musia³ p³aciæ , choæby i po kilka groszy za ka¿dy akt piractwa jakiego dopuszczasz siê wklejaj±c te g³upawe filmiki - to twoja aktywno¶æ na tym portalu oscylowa³aby w granicach zera. Nie potrafisz najwidoczniej nic innego jak tylko wklejaæ jakie¶ kabarety ,  relacje  z wieczorów reblockquoteorskich .... Ponadto radzê : zdejmij tê afro - plerezê z g³owy ( z wypo¿yczalni PDK )  , bo nazbyt w ten sposób ryzykujesz przegrzaniem delikatnej przecie¿ tkanki nerwowej.  (2012/03/29 15:31)

Iras1975

Wysili³e¶ siê na dowcip, a to oznacza, ¿e chyba masz rozum i serce. Cyborgi tego nie maj± wiêc witaj w¶ród ludzi.:)

Szacuneczek.

(2012/03/29 22:22)

u?ytkownik107205

Wysili³e¶ siê na dowcip, a to oznacza, ¿e chyba masz rozum i serce. Cyborgi tego nie maj± wiêc witaj w¶ród ludzi.:)

Szacuneczek.

Je¿eli uzna³e¶ to za dowcip - to tym lepiej . Dobrze ,¿e nie bêdzie ci±gu dalszego k³ótni . Pzdr. (2012/03/29 23:29)

Grzes555

Je¿eli uzna³e¶ to za dowcip - to tym lepiej . Dobrze ,¿e nie bêdzie ci±gu dalszego k³ótni . Pzdr.

Kolega Iras ma widaæ przyjazne usposobienie. Uwa¿am jednak, ¿e nie powinien Pan atakowaæ ludzi, którzy ¶miej± siê z Pana. Pana odpowied¼ w stylu "wiem, ale nie powiem", jej forma i tre¶æ by³a na tyle groteskowa, ¿e a¿ ¶mieszna (zauwa¿y³o to kilku u¿ytkowników, wiêc co¶ musi w tym byæ). Powiem wiêcej- by³a to KPINA z forum i ludzi pisz±cych na nim, za któr± to kpinê móg³ Pan zostaæ inaczej potraktowany, ni¿ tylko ¶miechem. Pana odpowied¼ na mój problem powinna byæ wzorem jak NIE NALE¯Y wypowiadaæ siê na forum. Forum jest po to, ¿eby sobie pomagaæ. Je¶li kto¶ nie ma ochoty pomagaæ, to niech nie pomaga, ale nie musi pisaæ na forum tekstów typu "wiem, ale nie powiem", bo czemu ma to s³u¿yæ. Lepiej u¿ywaæ wtedy forum do przegl±dania, albo do pisania wnosz±cych cokolwiek do dyskusji odpowiedzi. Dobrze, ¿e pozostali u¿ytkownicy tego forum maj± inne podej¶cie- bo by³em zniesmaczony i zbulwersowany potraktowaniem mnie i mojego pytania przez Pana, jak i Urana83, i my¶la³em, ¿e to norma w tym miejscu. Okaza³o siê jednak, ¿e tak nie jest- inni wnie¶li du¿o do dyskusji, za co jestem Im wdziêczny.

¯yczê wiêcej ufno¶ci do ludzi i pogody ducha.
Wszystkiego dobrego. Pozdrawiam (2012/03/30 09:07)

Iras1975

Je¿eli uzna³e¶ to za dowcip - to tym lepiej . Dobrze ,¿e nie bêdzie ci±gu dalszego k³ótni . Pzdr.

Kolega Iras ma widaæ przyjazne usposobienie. Uwa¿am jednak, ¿e nie powinien Pan atakowaæ ludzi, którzy ¶miej± siê z Pana. Pana odpowied¼ w stylu "wiem, ale nie powiem", jej forma i tre¶æ by³a na tyle groteskowa, ¿e a¿ ¶mieszna (zauwa¿y³o to kilku u¿ytkowników, wiêc co¶ musi w tym byæ). Powiem wiêcej- by³a to KPINA z forum i ludzi pisz±cych na nim, za któr± to kpinê móg³ Pan zostaæ inaczej potraktowany, ni¿ tylko ¶miechem. Pana odpowied¼ na mój problem powinna byæ wzorem jak NIE NALE¯Y wypowiadaæ siê na forum. Forum jest po to, ¿eby sobie pomagaæ. Je¶li kto¶ nie ma ochoty pomagaæ, to niech nie pomaga, ale nie musi pisaæ na forum tekstów typu "wiem, ale nie powiem", bo czemu ma to s³u¿yæ. Lepiej u¿ywaæ wtedy forum do przegl±dania, albo do pisania wnosz±cych cokolwiek do dyskusji odpowiedzi. Dobrze, ¿e pozostali u¿ytkownicy tego forum maj± inne podej¶cie- bo by³em zniesmaczony i zbulwersowany potraktowaniem mnie i mojego pytania przez Pana, jak i Urana83, i my¶la³em, ¿e to norma w tym miejscu. Okaza³o siê jednak, ¿e tak nie jest- inni wnie¶li du¿o do dyskusji, za co jestem Im wdziêczny.

¯yczê wiêcej ufno¶ci do ludzi i pogody ducha.
Wszystkiego dobrego. Pozdrawiam

Ja te¿ nie jestem wzorem do na¶ladowania, ale piszê z konta które jest maksymalnie realne i nie lêkam siê krytyki. 

Prima aprilis.:)))

(2012/03/31 00:19)