Krew mrożona - jak stosować?
utworzono: 2010/11/16 10:45
Panowie mam pytanie jak stosować krew mrożoną z czym mieszać? Czy daje to efekty, ciekawe jakie. Jesli macie doświadczenie w tej dziedzinie proszę o podpowieć. A czy jest jakiś problem w kupnie takiej Krwi? [2010-11-16 10:45]
kolego powiem tak krwi mrożonej nie używałem wiec nie znam jej możliwości za to od kilku lat stosuję krew suszoną jest świetna do nęcenia węgorzy oraz białej ryby z biała rybą jest tak że na wiosnę kwiecień maj kiedy woda jest zimna to krew suszona przynosi super rezultaty z czym ją mieszam z zwykła zanętą kupną lub z bułką tartą nie stosowałem jej do zwabienia szczupaka ale myślę ze gdy zapodasz taką zanętę to do zanęty podleci drobnica a widok drobnicy w unoszącej się woni krwi powinien skusić każdego drapieżce
[2010-11-16 10:54]
Oczywiście że to dobra opcja. Nie polecam natomiast wrzucania samych kostek lodowych z krwią gdyż lód jest lżejszy i pływa -> może spłynąćz miejsca łowienia z wiatrem.
PZW "Wir" Szczodre
http://www.wedkuje.pl/pokaz.php?pokaz=kolo&K=6887&Ko%B3o%20PZW%20Wir%20Mirk%F3w%20Szczodre
[2011-01-10 10:51]