Krew mrożona - jak stosować?

/ 3 odpowiedzi
Panowie mam pytanie jak stosować krew mrożoną z czym mieszać? Czy daje to efekty, ciekawe jakie. Jesli macie doświadczenie w tej dziedzinie proszę o podpowieć. A czy jest jakiś problem w kupnie takiej Krwi?
pangaz4

kolego powiem tak krwi mrożonej nie używałem wiec nie znam jej możliwości za to od kilku lat stosuję krew suszoną jest świetna do nęcenia węgorzy oraz białej ryby z biała rybą jest tak że na wiosnę kwiecień maj kiedy woda jest zimna to krew suszona przynosi super rezultaty z czym ją mieszam z zwykła zanętą kupną lub z bułką tartą nie stosowałem jej     do zwabienia szczupaka ale myślę ze gdy zapodasz taką zanętę to do zanęty podleci drobnica a widok drobnicy w unoszącej się woni krwi powinien skusić każdego drapieżce  (2010/11/16 10:54)

Krzys1972

Czy jest sęs mieszania krwi z Glinką suchą? (2010/11/16 12:21)

Kaziol

Oczywiście że to dobra opcja. Nie polecam natomiast wrzucania samych kostek lodowych z krwią gdyż lód jest lżejszy i pływa -> może spłynąćz miejsca łowienia z wiatrem.

PZW "Wir" Szczodre

http://www.wedkuje.pl/pokaz.php?pokaz=kolo&K=6887&Ko%B3o%20PZW%20Wir%20Mirk%F3w%20Szczodre (2011/01/10 10:51)