Koszyczek czy sprężyna na wody stojące?
utworzono: 2010/05/23 18:51
Ja tam wybieram zazwyczaj koszyczek bo gdy mi zanęta zostanie a sie muszę zwijać no to jest łatwo sie jej pozbyć........ ale wybór należy do ciebie
Połamania kija ;)
[2010-05-23 20:41]poczytaj dobrze forum a znajdziesz mnóstwo przydatnych odpowiedzi .... takich identycznych tematów było multum ...
[2010-05-23 21:03]
czesc mieszkam w angli i anglicy pokazali mi rewelacyjny koszyk do tak zwanej METHOD FEEDER jesli nie slyszales wpisz sobie METHOD FEEDER w yotube tam jest mnostwo angieliskich filmow o tym to bardzo skuteczna metoda na ponizszym zdjeciu masz jeden z takich koszykow jest to koszyk PRESTONA 30g powodzenia
[2010-05-23 21:48]
sprężyna lubi się plątać, ale za to wyraźniej widać brania jeśli mamy ją założoną dlatego to czy wybierzesz koszyk czy sprężyne zależy tylko i wyłącznie od Cb. Pozdrawiam
[2010-05-24 09:54]
sprężyna lubi się plątać, ale za to wyraźniej widać brania jeśli mamy ją założoną dlatego to czy wybierzesz koszyk czy sprężyne zależy tylko i wyłącznie od Cb. Pozdrawiam
zgadzam sie wybierz to co ci pasuje
[2010-05-24 10:06]
czesc mieszkam w angli i anglicy pokazali mi rewelacyjny koszyk do tak zwanej METHOD FEEDER jesli nie slyszales wpisz sobie METHOD FEEDER w yotube tam jest mnostwo angieliskich filmow o tym to bardzo skuteczna metoda na ponizszym zdjeciu masz jeden z takich koszykow jest to koszyk PRESTONA 30g powodzenia
bardzo ciekawy koszyk :).pozdrawiam [2010-06-04 09:42]