Koszmarna pomyłka Węgrów !

/ 13 odpowiedzi
Czytam na onecie i własnym oczom nie wierzę - podczas Mistrzostw Świata w kajakarstwie niemieckim dziewczynom podczas dekoracji zamiast hymnu Niemiec odegrano hymn III Rzeszy !!! Jak można się tak pomylić i kto był za to odpowiedzialny ???!!! Już widzę reakcję innych nacji , gdyby taka pomyłka miała miejsce w Polsce !!! Co Szanowni Koledzy na to rzekną ?
u?ytkownik57785

Ja myślę, ze to był sabotaż z czyjejś strony. Bo skąd nagle w płytotece Hymn III Rzeszy na takiej imprezie sportowej? (2011/08/22 18:48)

tomasz26552

Ciężko stwierdzić może się ktoś pomylił lub zrobił to celowo.teraz pewnie za to beknie (2011/08/22 18:49)

u?ytkownik10466

Prowokacja jakichś niespełna rozumu oszołomów,szkopów to ja nie lubię ale gdzie takie wybryki??? To niesmaczne jest. (2011/08/22 19:04)

u?ytkownik60251

może niemiaszki sobie swoją płytę przywiozły ,a wy zaraz sabotaż:)))))))))))))oni teraz do korzeni wracają :))))))))))))))))) (2011/08/22 19:20)

mienta

może niemiaszki sobie swoją płytę przywiozły ,a wy zaraz sabotaż:)))))))))))))oni teraz do korzeni wracają :)))))))))))))))))

Ino patrzec jak na nas napadną ......trza się zbroić i czekac na wroga:))

(2011/08/22 19:26)

u?ytkownik10466

Ja mam za stodołą,po dziadku,zakopane dwie wiązki granatów i  jakąś haubicę,jakby co to walta do Starogardu ,wykopiem i podzielim się,żywcem nas helmuty nie wezmą...:) (2011/08/22 19:31)

u?ytkownik60251

jak by cuś to ja z pati na tyłach wroga będziemy grandzić:))))))))))))))))) (2011/08/22 19:33)

mienta

jak by cuś to ja z pati na tyłach wroga będziemy grandzić:)))))))))))))))))

TRoszku dziwnie to zabrzmiało:))))) ale co tam dziadek gdzies w lesie miał schowany czołg sąsiad ma kałacha więc szwaby dostaną po gaciach :)))

(2011/08/22 19:35)

krapiotr69

może niemiaszki sobie swoją płytę przywiozły ,a wy zaraz sabotaż:)))))))))))))oni teraz do korzeni wracają :)))))))))))))))))

Słowa znawcy tematu i nacji. Cześć Piotro. Humor humorem, ale jednak potraktowano ich po bandzie. Zobaczcie co dzieje się w Europie. W dupach się przewraca, znowu do głosu dochodzą nacjonaliści i wszelkiej maści skrajni prawicowcy. U nas też ich nie brakuje. (2011/08/22 19:46)

u?ytkownik60251

Słowa znawcy tematu i nacji. Cześć Piotro. Humor humorem, ale jednak potraktowano ich po bandzie. Zobaczcie co dzieje się w Europie. W dupach się przewraca, znowu do głosu dochodzą nacjonaliści i wszelkiej maści skrajni prawicowcy. U nas też ich nie brakuje.

To z nudów im się w główkach pieprzy ,by wzięli się za robotę to by nie mieli czasu myśleć o pierdołach (2011/08/22 19:51)

ayem

Kiedyś w teleexpresie pokazywali chyba myszkę do komputera opis produktu był w różnych językach a przy nich flagi państw , przy opisie niemieckim była flaga III Rzeszy ( swastyka ). (2011/08/22 19:54)

niutek40

A może ten hymn zaśpiewała nasza E. Górniak ,u niej to z hymnami to bywa różnie dobrze pamiętam jak nasz zaśpiewała !!!A tak z drugiej strony to może i im się należało. Osobiście Niemców i Anglików nie lubię po całej europie się szaro gęsią , wyżej s......ją niż d....ę mają . (2011/08/22 20:42)