perwer
I znowu kormoran i znowu bóbr i jak zwykle wszystko co związane z naturą to złe ale wędkarz jak zwykle dobry. Ale jak nad wodą siedzi dziadek co do siaty wali wszystko jak leci to tego nikt nie widzi bo on nie jest zły. Jak w siatce ma 200 płoteczek po 5-10 cm to nie on tylko kormoran wyżarł. Proponuję zabić też nasze rodzime bociany bo też widziałem jak jadły ryby.\
PS. Zapomniał bym najważniejszego trzeba wybić wszystkie ryby drapieżne bo one też jedzą ryby. Niech zostanie tylko karp chociaż nie bo on je ikrę zabić wszystko i hodować rybki akwariowe.
Pozdro dla etycznych wędkarzy kochających naturę.
ha ha ha ha ha ........ehhhh ,byłem przekonany że rzucamy grochem o ściane,ale już widze mur betonowy .....Tak panowie ja i Maciek i wielu innych kolegów ,pisalismy wyżej żeby wybic wszystko co sie rusza ,a tylko zostawić karpia......Nic innego nam nie w głowie..
Kormorany zarzynać jeden po drugim i na eksport,lub ubogim na rosół,innym ptakom ucinac skrzydła,a rzek wlewać cyjanek---nic innego nam nie w głowie----instynk zabójcy przez nas przemawia-----CAŁE SZCZĘŚCIE ŻE W WAS JEST ZDROWY ROZSĄDEK,bo inaczej była by klapa.
(2011/09/26 11:14)