Kopyta Ga-Ma
utworzono: 2012/10/28 18:11
Moje pytanie brzmi czy warto je kupować wyglądają fajnie ale czy są łowne
A konkretniej to chodzi mi o te
http://allegro.pl/kopyto-ripper-glowki-jigowe-haki-eagle-claw-40st-i2738151565.html
[2012-10-28 18:11]
Bardzo dużo łowie na gumy.Kupiłem kiedyś właśnie 5-ki i chyba 7-ki.Kupiłem dużo bo były wtedy bardzo tanie.Nie wiem czy miałem pecha,czy też były to jakieś początki produkcji ale sporo małych gumek było w środku puste.Jakby sama skórka była.Nie nadawały się do łowienia.Natomiast 7-ki też nie były rewelacyjne gdyż korpus był zbyt krótki względem ogonka.Najlepsze jest jednak to że kilka razy przy rzucie,odpadł mi ogon w miejscu mocowania do korpusu.
Praca dość znośna,przy 7-kach na plecionce wyczuwalna na kiju.
Więcej ich nigdy nie kupię.
[2012-10-28 18:11]zainwestuj w relaxa,dragona ,mansa lepiej miec mniej a lepszych przynet mam kilka tej firmy i nie pracuja za dobrze
Połamania
[2012-10-28 20:08]zainwestuj w relaxa,dragona ,mansa lepiej miec mniej a lepszych przynet mam kilka tej firmy i nie pracuja za dobrze
Połamania
Potwierdzam :P
[2012-10-29 17:42]
te gumy pod względem jakości do ceny wypadają nieźle . są dosyć skuteczne znajomy złapał szczupaka 70cm w stawie jak studnia .
[2012-11-15 12:56]ostatnio wyciaglem z zatopionego krzaka wlasnie przynęte gumową cos na wzor relxowskiego kopyta z tym ze produkcji GAMA i chyba musiala byc ta przynęta skuteczna bo ogon caly postrzępiony i tak poszarpanej przynęty jeszcze nie widzialem.
Z tej firmy uzywalem kidys twisterów bo byly tanie i dobre ale raz trafilem na jakies gorsze bo a miejscu nabijania na jiga pękały , rozrywaly sie.
[2012-11-15 15:01]
Jeśli chodzi o skuteczność tych gum są bardzo łowne w tym roku wyciągnełem na nie kilka sandaczy i szczupaków a konkretnie na gume seledynową z czarną głową i czerwonym ogonem,natomist po każdej rybie była do wyrzucenia a zwłaszcza po szczupaku,bardzo się niszczą rwą i zsuwają z główek źle znoszą kontakt z kamieniami.godzine temu kupiłem trzy sztuki na weekend,u mnie w wędkarskim po 1.20zł.A jeszcze dodam że fajnie pracują w opadzie. [2012-11-15 15:18]