Witam
Chcę wykopać stawo powieszcni ok 1000m2 niewiem od czego zacząć. Ile to może kosztować, do kogo zgłosić takie działania. Kto wykopie taki staw.
Prosze o wszelkie informacje na ten temat
Z góry dziękuje
Witam
Chcę wykopać stawo powieszcni ok 1000m2 niewiem od czego zacząć. Ile to może kosztować, do kogo zgłosić takie działania. Kto wykopie taki staw.
Prosze o wszelkie informacje na ten temat
Z góry dziękuje
ile taka przyjemność go kosztowała i jaki duży jest jego staw?? dlaczego trzeba natleniać wodę widziałem już kilka stawów w życiu a żaden niebył natleniony i tej wierzby też niestosowali ale widziałem jak to wygłąda, faktycznie nie głupie.
Dzieki za pomoc
Pozdro
(2010/06/10 21:08)też bym taki wykopał ale nie sobie tylko wędkarzom,w celach zarobkowych.Opłaty za godzinę a nie za złowione ryby.Umocnione brzegi a na brzegach budki gdzie można schować się przed deszczem,ławki i kosze na śmieci.potem znajdę fotkę podobnego stawu to wstawię jak to by miało wyglądać.pływały by w nim trocie,jesiotry,karpie,szczupaki itp....
Z tą trocią to chyba troszkę przesadziłeś .......................
(2010/06/11 09:13)
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
znalazłem firmę która za kopanie skasuje ok 12,000zł + pozwolenia geodeta itp ok. 5000zł
i co wy na to???
Bo mi się odechciało
(2010/06/30 19:44)znalazłem firmę która za kopanie skasuje ok 12,000zł + pozwolenia geodeta itp ok. 5000zł
i co wy na to???
Bo mi się odechciało