Kontrola wędkarska

/ 23 odpowiedzi
jeszcze raz chciałbym podziękować SSR za ściganie kłusowników.

Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.

piotr 0206

Dla mnie nie jest ważne skąd. Ważne aby byli skuteczni. (2015/06/07 06:07)

ryukon1975

Szkoda trochę że ich nie złapali. :) Czy ewentualnie ujęli mówiąc językiem "prawa'.

(2015/06/07 08:23)

jogi

Koledzy ! Takie ironizowanie jest nie na miejscu. (2015/06/20 15:10)

u?ytkownik116256

Brawo za działania chłopaki. Pozdrawiam. (2015/06/20 17:19)

QBS

A z brzegu wsparcie było ? Bo przy tym silniku to:
a. wszyscy spierdo**li,
b. zostali na miejscu turlając się ze śmiechu,

A nie żartując:

- ważne, że powołali,
- ważne, że są chętni,
- ważne, że ktoś miał ochotę,

Gratuluję ! (2015/06/20 21:35)

JARASACKI

Policjant w kapoku ? (2015/06/20 22:22)

Artur z Ketrzyna

Też jestem ciekawy skąd ? :-)

Naśmiewać się jest łatwo, zrobić coś od siebie już nie... (2015/06/21 08:44)

halski021

Wszyscy którzy są na bakier z przepisami dotyczącymi połowu ryb , zgrzytają zębami gdy ich widzą .  Tylko jeden wędkarz potrafił ich docenić i odważył się publicznie pochwalić . (2015/06/23 09:09)

pawelz

Ale tak naprawde, to za co pochwalic ?. Bo z tego zdjecia nic nie mozna wywnioskowac. Moze jest cos wiecej, glebiej ukryte przeslanie ? Oni kogos gonia ? Watpie. Po prostu 3 panow wyplynelo sobie na przejazdzke. No mozna pochwalic ewentualnie za to ze wogole SA. Bo ja kontroli nie spotkalem od kilku ladnych lat a przez 41 lat kontolowany bylem u siebie 2 razy !!!. (2015/06/23 09:16)

halski021

pawelz - jeżeli u ciebie nie działają jak należy , to nie znaczy , że tak jest wszędzie . Franciszek jest stałym bywalcem na jeziorze , które jest na zdjęciu i wie co pisze . Szczegółów takich działań , nie opisuje się na forum ogólnodostępnym . (2015/06/23 09:33)

rafalwedkuje

Ich umiejętności kończą się na pozowaniu do zdjęć a do ścigania i kontrolowaniu już nie ma chętnych.  Ja jak wielu kolegów moich nie miało kontroli lub miało jedną góra dwie.
Również nie widuje takich chłopców z plakatu.  A jestem pewien że przy kontroli rutynowej wykryli by wiele kłusoli i ich podobnym. Po za tym odstraszyło by wielu śmieciarzy i pseudo wędkarzy.
Pozdrawiam
(2015/06/23 09:35)

pawelz

pawelz - jeżeli u ciebie nie działają jak należy , to nie znaczy , że tak jest wszędzie . Franciszek jest stałym bywalcem na jeziorze , które jest na zdjęciu i wie co pisze . Szczegółów takich działań , nie opisuje się na forum ogólnodostępnym .

Dlatego napisalem, ze byc moze jest cos wiecej niz tylko to co widac na zdjeciu. Ja moge odniesc sie tylko do tego co widze. Nie wiem ile razy ktos ich widzial w jakich okolicznosciach itd. Patrzac tylko i wylacznie na pierwszy post tego watku, nie widze nic co upowaznialoby do takich achow i ochow na ich czesc. (2015/06/23 09:47)

halski021

pawelz - jeżeli u ciebie nie działają jak należy , to nie znaczy , że tak jest wszędzie . Franciszek jest stałym bywalcem na jeziorze , które jest na zdjęciu i wie co pisze . Szczegółów takich działań , nie opisuje się na forum ogólnodostępnym .

Dlatego napisalem, ze byc moze jest cos wiecej niz tylko to co widac na zdjeciu. Ja moge odniesc sie tylko do tego co widze. Nie wiem ile razy ktos ich widzial w jakich okolicznosciach itd. Patrzac tylko i wylacznie na pierwszy post tego watku, nie widze nic co upowaznialoby do takich achow i ochow na ich czesc.

oczywiście możesz pisać co odczułeś po przeczytaniu artykułu ,tylko pytanie , dlaczego Franciszkowi nie wolno ACH i OCH ? (2015/06/23 09:57)

pawelz

Alez wolno. Przeciez ja nikomu nie zabrania. Tylko pisze, ze patrzac na to jedno jedyne zdjecie nie widze powodow do zachwytu. Kazdy moze zachwycac sie czym chce, ale nie wszyscy musza podzielac jego poglady :). Wydaje mi sie, ze ani nikogo nie obrazilem, nikogo nie pietnowalem tylko wyrazilem swoje zdanie odnosnie sytuacji a nie osob. (2015/06/23 10:10)

Hrupek33

Można i trzeba ich pochwalić tylko cały czas Straży Rybackiej jest za mało . W mojej okolicy gdzie ja wędkuje ostatni raz z panami spotkałem się chyba ze cztery lata temu , a nad wodą jestem w każdy weekend
(2015/07/14 22:13)

robban

Wszędzie gdzie widać straż , to na pewno kłusolom nie jest lżej. Pewnie, już trzęsą porami. (2015/07/19 11:46)

Bernard51

Robuś straż powinna działać w realu nie na fotkach na portalu bo to jerzy nie jednego bo kusole się czują jak jej nie było wogóle.
KOmu i w jaki sposób ta fotka ma pomóc to takie płytkie że w jądrach cwili...
(2015/07/20 15:42)

Artur z Ketrzyna

Dlatego napisalem, ze byc moze jest cos wiecej niz tylko to co widac na zdjeciu. Ja moge odniesc sie tylko do tego co widze. Nie wiem ile razy ktos ich widzial w jakich okolicznosciach itd. Patrzac tylko i wylacznie na pierwszy post tego watku, nie widze nic co upowaznialoby do takich achow i ochow na ich czesc.

Ja widzę że mają normalną łódkę i z prawdziwego zdarzenia Policjanta. A to już jest pełnoprawna/samowystarczalna kontrola. Taka co nie tylko postraszy ze tak nie wolno, ale i kwita da itd. (2015/07/21 21:43)

pawelz

Czy jak widzisz policjanta na ulicy to tez jestes uradowany, ze mamy pelnoprawna kontole ?. To ze w przypadku jakiejs bijatyki kiboli czy innego bydla ten policjant odwroci glowe, to juz nie istotne. Gdybym widzial film badz zdjecia tych straznikow ganiajacych i lapiacych prawdziwych klusoli, to moze bym i przyznal racje zalozycielowi watki. A tak to widze kilku usmiechnietych panow na przejazdzce lodka. To nie jest powod do takich peanow pochwalnych jakie tu czytalem. (2015/07/22 09:16)

jozef-wielki

No-płyną sobie bardzo fajnie ale wcale nie wyglądają jak by kogoś gonili , oni specialnie pozują? (2015/08/25 22:38)