Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Też jestem ciekawy skąd ? :-)(2015/06/05 20:06)
jeszcze raz chciałbym podziękować SSR za ściganie kłusowników.
Szkoda trochę że ich nie złapali. :) Czy ewentualnie ujęli mówiąc językiem "prawa'.
Też jestem ciekawy skąd ? :-)
jeszcze raz chciałbym podziękować SSR za ściganie kłusowników.(2015/06/23 09:35)
Ich umiejętności kończą się na pozowaniu do zdjęć a do ścigania i kontrolowaniu już nie ma chętnych. Ja jak wielu kolegów moich nie miało kontroli lub miało jedną góra dwie.
Również nie widuje takich chłopców z plakatu. A jestem pewien że przy kontroli rutynowej wykryli by wiele kłusoli i ich podobnym. Po za tym odstraszyło by wielu śmieciarzy i pseudo wędkarzy.
Pozdrawiam
pawelz - jeżeli u ciebie nie działają jak należy , to nie znaczy , że tak jest wszędzie . Franciszek jest stałym bywalcem na jeziorze , które jest na zdjęciu i wie co pisze . Szczegółów takich działań , nie opisuje się na forum ogólnodostępnym .
pawelz - jeżeli u ciebie nie działają jak należy , to nie znaczy , że tak jest wszędzie . Franciszek jest stałym bywalcem na jeziorze , które jest na zdjęciu i wie co pisze . Szczegółów takich działań , nie opisuje się na forum ogólnodostępnym .
Dlatego napisalem, ze byc moze jest cos wiecej niz tylko to co widac na zdjeciu. Ja moge odniesc sie tylko do tego co widze. Nie wiem ile razy ktos ich widzial w jakich okolicznosciach itd. Patrzac tylko i wylacznie na pierwszy post tego watku, nie widze nic co upowaznialoby do takich achow i ochow na ich czesc.
Dlatego napisalem, ze byc moze jest cos wiecej niz tylko to co widac na zdjeciu. Ja moge odniesc sie tylko do tego co widze. Nie wiem ile razy ktos ich widzial w jakich okolicznosciach itd. Patrzac tylko i wylacznie na pierwszy post tego watku, nie widze nic co upowaznialoby do takich achow i ochow na ich czesc.