Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Witam
Mam pytanie o kontrole przeprowadzane przez PSR. Czy to normalna praktyka że kontrola musi być zgłoszona "odpowiednio" wcześnie do prezesa koła?
pozdr
witam kolego a czy policja zgłasza że będzie stała z radarem na drodze,było by to raczej bez sęsu
(2011/04/02 17:22)gdyby kontrole były zgłaszane, a powiedzmy że jeden z członków zarządu lub jego bliskie osoby kłusują to ten by zawsze wiedział kiedy się nie wychylać (taki przykład) kontrole nie mogą być zapowiedziane nikomu po za jednostką która ich dokonuje ....łapać , karać nie wyróżniać !!!
jakby mi SANEPID zapowiadał kiedy wpadnie na kontrolę nigdy bym mandatu nie dostał :))))
U nas w świętokrzyskim bardzo mało kontroli... szczerze mówiąc, to przez kilka lat może raz miałem na zalewie Chańcza, a tak to nic...
Moje pytanie wynika z sytuacji jaką autentycznie mam w kole tzn. prezes zapowiedział że kontroli bez jego wiedzy nie będzie. I to mnie bardzo zdziwiło. Dodam do tego dane dotyczące kontroli SSR z corocznego sprawozdania - 2 kontrole z udziałem policji i PSR!!!
Facetowi coś się zdrowo popyrtało w kompetencjach i zachciankach. Wyśmiałbym go prosto w twarz i poradził złożenie dymisji z funkcji Ojca Prezesa-Dyktatora.(2011/05/04 16:43)