Zaloguj się do konta

KONKURSY WĘDKUJE PL

utworzono: 2010/11/18 17:46

Kazik kurcze moja kobitka ma w PLUSIE telefon i ta sieć tak żre kasę jak karpie kulki ,jaki ty tam masz abonament ??to ja swojej babie przerobie bo to nie normalne jak z niej kasę zdzierają
[2010-11-22 22:18]

kazik-kz2

Kazik nie ma w żadnej sieci darmowych smsów na konkursy smsowe zaczynające sie od nr,7 lub innych ,chyba że cos sie zmieniło.Jeśli cos sie zmieniło to podaj ten cudowny abonament lub inna opcje chetnie rozważe skorzystanie z tego.Cosik mi sie zdaje że troszke cie poniosło z tą setka smsów,no ale nie ma co drązyć .Osobiscie nie szaleje na konkursach i wysyłam zawsze tylko jednego samsa i nic niestety.Czy konkursy na wędkuje to przękręty he he,no to wiedzą tylko własciciele portalu.Też na jednym z portali wysłałem dwa miesiące temu na konkurs Jaxona pewien artykuł i do dzis czeka na akceptacje.Tez do konca nie jestem pewnien o uczciwośc,ale kto nie próbuje ten nie ma.

Panowie jest coś takiego jak umowy indywidualne. Ja, czy Wy takiego jednego abonamentu nie podpiszemy. Ale firma, która ma umowę ogólną na minimum 1000 abonamentów, ma calkiem inne warunki współpracy z siecią.

Wygląda to tak że masz np abonament/limit 100 zl i dzwonisz, wysyłasz gdzie chcesz. A jak to przekroczysz to bulisz z własnej kieszeni.

Pozdrawiam

[2010-11-23 06:40]

baloonstyle

Podobnie jest u mnie w Firmie tylko niestety nie ma dostępu do większej ilości aparatów.
[2010-11-23 08:22]

grzegorzk75

Witajcie wszyscy. Ja na konkursy sms-owe wysyłam tylko jedną odpowiedź, więc trudno się dziwić że nie wygrałem :) Jednak kiedyś napisałem na konkurs jakiś artykuł o moim ulubionym łowisku i ........ ludzikom się spodobało :)) Dostałem za 3 miejsce super okularki polaryzacyjne - dało się coś wygrać. Okularki co prawda były "super" - w całości wykonane z plastiku, nagrzały się w słońcu przy drugim użyciu i "szkła" po prostu wypadły :)) Ale liczy się fakt, że coś od portalu dostałem :)

Życzę wszystkim powodzenia w następnych konkursach sms-owych :)

[2010-11-24 11:27]

Domingo

zasady wylaniania zwyciescy sa tak dziwne, ze juz po jednym konkursie postanowilem nie wysylac nigdy wiecej smsow.

a juz o zwyciezcy kombinezonu nie wspomne - odgrzal staaaare kawaly i wygral.. zero kreatywnosci. Wg mnie to totalna lipa
[2010-12-09 10:27]