Czemu w innych normalnych konkursach wygrywali znani nam użytkownicy? Bo tylko tacy biorą udział.
To wytłumacz mi bigrybka jedną rzecz. Co dzień w godzinach szczytu udziela się tu ok 70 osób. Myślę, że są to non stop te same osoby z małymi wyjątkami. Kto wysyłał te smsy jak nie użytkownicy udzielający się na portalu? Tacy co szukają konkursów po portalach i logują się tylko po to by wysłać sms? Nie jestem taki głupi by w to wierzyć. Teraz spójrz na zwycięzców wygrali tylko nieznani na portalu którzy pierwszy swój post napisali pod artykułem o konkursie. Jak to się cieszą. To tylko zwykła reklama i zachęta do tego aby słać te głupie smsy w nicość.
Ja popieram słowa Gilberta i jak dla mnie to właśnie jest najbardziej podejrzane .
Słusznie powiedział , że nikt z często logujących się kolegów nie wygrywa . Wysłałem juz kilka smsów i więcej tego nie zrobię.
(2010/11/19 07:56)Swojego czasu na każdy konkurs wysyłałem po około 100 sms ze średnio od 5 do 10 różnych numerów telefonów.
Mam taką możliwość, a wiec sobie szalalem:)
I ani razu nic nie wygrałem.
O wiele łatwiej jest coś wygrać w ogólnopolskich stacjach radiowych niż na tym portalu.
Gdzies po około 10 konkursie dałem sobie spokój, bo te konkursy to chyba naprawde jedna wielka sciema.
Pozdrawiam
(2010/11/19 14:05)Ale już nie nabijam i napewno na tym portalu juz nie wysle na żaden konkurs.
(2010/11/19 14:28)
100 smsów po 2,4zł to masz 240 zł. Można spinna kupić jak złoto:) Wnioskuję, że Kazik miał jakieś darmowe te smsy:)
No jak bym miał na to kasę wykładać, to wolałbym od razu kupic sobie te nagrody bez wysyłki sms-ów:)
Wysyłka była w ramach abonamentu, a więc nikt na tym nie tracił.
Ale po kilku konkursach zmądrzalem i teraz sms-y przekazuje na domy dziecka, napewno juz nigdy na wędkuje.pl
Pozdrawiam
(2010/11/19 14:53)100 smsów po 2,4zł to masz 240 zł. Można spinna kupić jak złoto:) Wnioskuję, że Kazik miał jakieś darmowe te smsy:)
Dobrze wnioskujesz:)No jak bym miał na to kasę wykładać, to wolałbym od razu kupic sobie te nagrody bez wysyłki sms-ów:)
Ale po kilku konkursach zmądrzalem i teraz sms-y przekazuje na domy dziecka, napewno juz nigdy na wędkuje.pl
Pozdrawiam
100 smsów po 2,4zł to masz 240 zł. Można spinna kupić jak złoto:) Wnioskuję, że Kazik miał jakieś darmowe te smsy:)
Dobrze wnioskujesz:)No jak bym miał na to kasę wykładać, to wolałbym od razu kupic sobie te nagrody bez wysyłki sms-ów:)
Pozdrawiam
Nie wiem jak w tym aktualnym konkursie brzmi regulamin bo w poprzednim był troche nie wtenczas jeśli pamietacie i tutaj może być podobnie :-(
Ale bardziej mnie interesuje w jakiej sieci kolega Kazik miałeś ten abonament jeśli to nie jest tajemnica ? Bo pierwszy raz sie spotykam by operator w ramach abonamentu wliczał sms zaczynające sie od 7......