Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Wczoraj dostałem swoją nagrodę. Jednak najbardziej mnie zaskoczył bonus jaki przy niej był. Długo myślałem o co tu chodzi. :))) Szkoda tylko że halny taki co z łowienia raczej jeszcze dziś nic nie wyjdzie.Gratulacje, fajny bonus! (2019/11/23 01:13)
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Witamy, zgodnie z poprzednią zapowiedzią prezentujemy wyniki naszej zabawy w ostatnim tygodniu listopada oraz za cały listopad.To konkurs trwa? Czy został przerwany?
Zwycięzcą ost. IV tygodnia listopada został kolega Henio7053
Zwycięzcą całego listopada został również kolega Henio7053
Gratulujemy zwycięzcy. Walka była do samego końca. Jednocześnie zgodnie z zapowiedziami zawieszamy naszą zabawę do nowego sezonu 2020. W międzyczasie rozszerzymy zakres produktów w sklepie.
Witamy, zgodnie z poprzednią zapowiedzią prezentujemy wyniki naszej zabawy w ostatnim tygodniu listopada oraz za cały listopad.To konkurs trwa? Czy został przerwany?
Zwycięzcą ost. IV tygodnia listopada został kolega Henio7053
Zwycięzcą całego listopada został również kolega Henio7053
Gratulujemy zwycięzcy. Walka była do samego końca. Jednocześnie zgodnie z zapowiedziami zawieszamy naszą zabawę do nowego sezonu 2020. W międzyczasie rozszerzymy zakres produktów w sklepie.
No i jak asortyment sklepu. Został odpowiednio rozszerzony by było co komentować?
Â