" Nie. Nie dla dobra wszystkich ale dla dobra paru nababów z kasą. Reszta nie idzie w h...m. JKarp . Uwazałem, ze masz rzeczowe wypowiedzi ale tu zrobiłeś z siebie asa. Masz kasiorę to lizaj bogatszym od siebie bo ja jej nie mam i nie zamierzam tego robić. Jedna z zasad mówi - żyj i daj żyć innym. Skoro jestem na ZUSie to mogę się tylko w szambie utopić. Tak?Porobiło wam sie coś od paru zł więcej od innych. Mam nadzieję, że kiedyś jakis nadziany cwaniak pokaże wam gdzie wasze miejsce."JKarp. Ty też kiedyś będziesz tam gdzie twoje miejsce. Powodzenia.
Ja mam priorytety a nie kasiorę :-) Żyje i daje żyć innym - nie jestem krwiożerczym przedsiębiorcą. Pomimo tego, że jesteś na Zusie i tak uważam, że wędkowanie to hobby. Należy sobie ustalać priorytety. No cóż - też uważam, że jesteś tam gdzie Twoje miejsce. Całe życie ślizgałeś się na pracodawcy zamiast uczciwie pracować to masz teraz te "swoje czy się stoi czy się się leży..."
A wędkarstwo to HOBBY - gdybyś nie wiedział.
@hoplita - a uzmysłów nam jakim jesteś super członkiem PZW. Co robisz, co zrobiłeś ? Jak czytam Twoje posty to widzę tylko krytykę tych co krytykują stan PZW.
Zbyszek nad wodami czuwa organ Państwa - RZGW tylko chyba im nie zależy.
JK
Hoplita. Dużo zrobiłem. Jak sobie zażyczysz to moge napisać ci na priv. bo tu to nie ma sensu. (2013/09/22 19:50)