Z tym końcem świata to musi być prawda ukrywana przez lata, sądzicie że przyznali by nam euro 2012 ?
To przyznali nam?
Z tym końcem świata to musi być prawda ukrywana przez lata, sądzicie że przyznali by nam euro 2012 ?
To przyznali nam?
dzwoniłem do wrózki semiry na 0700 ... 007 upewnić sie co i jak z tym końcem świata i mnie uspokoiła że to kłamstwo i bzdurka bo koniec świata będzie w przyszłym roku 31 lutego :-) a jak nie to dla nas polaków napewno po Euro bo ze wstydu pod ziemie się zapadniemy
pozdrawiam niedowiarków i łowiących a dla przejętych polecam tanie pontony na bazarku od ruskiego-haraszyja maszina nie gniotsa nie łamiotsa potop nawet przetrzyma
(2011/05/20 14:40)Z tym końcem świata to musi być prawda ukrywana przez lata, sądzicie że przyznali by nam euro 2012 ?To przyznali nam?
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Konieć świata jutro? No to klops bo ja się umówiłem na rybki w niedzielę. Cholera chyba trzeba będzie przełożyć wypadzik:)
(2011/05/20 17:10)Koniec świata będę miał w niedziele.......bo w sobotę duszę musze oczyścić :)
#283931 | wysłano: 2011/05/20 21:56 | |
---|---|---|
U mnie w Warszawie właśnie chyba nadchodzi już dzisiaj ten zapowiadany w mediach koniec świata, bo na niebie błyska się jak cholera z każdej strony.
U mnie powoli przechodzi a bylo to o czym mówisz.
(2011/05/20 22:41)ŁOLA BOGA WRÓZKA KŁAMAŁA!!!
SEMIRA TO ZDZIRA,
ZOSTAŁO 16 MINUT RATUJ SIE KTO MOŻE
NAD JEZIORO RZEKĘ,MORZE NA RYBY!!!!TO OSTATNIA SZANSA ZANIM WYSKOCZY NAPIS
THE END
ŁOLA BOGA....
(2011/05/21 17:45)