Konger Virago

/ 4 odpowiedzi
Witam chciałem zakupić wędkę na szczupaka chciałem prosić o pomoc w wyborze, łapie na Bzurze jest to nie za duża rzeka oto dwie wędki które mi chodzą po głowię:1. konger virago pride spin 270 cm 10/352. konger virago dagger spin 270 cm 8/35będę łapał na obrotówki, gumy i woblery. Którą byście polecili ??Z góry dziękuję za pomoc 
kosior877

przepraszam mały błąd się wkradł - konger virago dagger spin 270 cm 8/30 juz jest poprawiony
(2012/06/30 10:57)

darkonis

Witam. Kiedyś pytałem się sprzedawcy na temat tego kongera tej serii, ale  wersji cast bo ma ładny wygląd, jak rękodzieło. Ale jak powiedział mi że to kompozyt to sobie darowałem. Nie wiem jak z tą wersja co opisujesz być może to węgiel , ale jak kompozyt to jest raczej miękki . Musisz go obejrzeć w sklepie i pomacać żeby nie płacić za fajny wygląd. Czytałem o testach też konger virago vs zander i wypadły w miarę pozytywnie . Być może ma ktoś te kije i wykorzystuje  w praktyce  to się wypowie . (2012/06/30 12:30)

kosior877

Niestety po sklepach pochodziłem i nic nie znalazłem wiec postanowiłem go zamówić paczka będzie w tym tygodniu i zobaczymy jak kij będzie się sprawdzał nad wodą  (2012/07/04 11:07)

venom92

Niestety po sklepach pochodziłem i nic nie znalazłem wiec postanowiłem go zamówić paczka będzie w tym tygodniu i zobaczymy jak kij będzie się sprawdzał nad wodą 

i jak się spisuje??

(2012/10/07 20:47)