Konger Grandis Bolognese 600 30g

/ 5 odpowiedzi
Ktoś może posiada tą wędkę niech opisze jak się sprawuje.Czy jest mocna czy poradzi z 2kg leszczem.
89krzysztof

A pokaż mi wędkę, która przy dobrze ustawionym hamulcu i odpowiednim przyponie nie wytrzyma holu 2kg leszcza... (2013/11/16 07:02)

stywen

Chodzi mi szczególnie o wędkę

Konger Grandis Bolognese 600 30g

nie o rybę jak leży w reku, czy jest wyważona ,nie leje się czy jest w miarę sztywna o,jaką ma akcję,Oczywiście wytrzumalość jest równie ważna łowienie na wietrze przy szybkim uciągu.TA WĘDKA TO CHYBA JEDNA Z NIWSZYAC SERII I NA ŻADNYM FORUM NIE MA OPISU.Czy jest mocniejsza od arcusa bolonki 6m taka posiadam nie jest zbyt dobrze wyważona,i szczytówka dość krucha. (2013/11/16 07:13)

abra1990

Witam, kolege akuat ta seria jest wolna od wad swoich poprzednikow, dosyc lekki kijek , ale tez dosc miekki, mi np. fajnie lezy w reku , a leszcza 2 kg nawet nie odczuje , co wiecej sam mam zrobiony na grandisie zestaw na leszcza ktorego nigdy nie tykam :) ot ulubiony splawik itd, serwis nie zawodzi jest roczna gwarancja, i w tej polce cenowej nie znajdziesz nic lepszego, minusem kijka jest to ze trzeba dbac o poszczegolne segmenty gdyz latwo sie rysuja gdy podejdzie jakis piasek czy innego typu zabrudzenia. Jesli chodzi o mnie polecam :)

PS. Sorki za brak polskich znakow :) (2013/11/16 20:38)

abra1990

aaaa wlasnie zapomnialem, super sa tez przelotki typu SIC , nie niszcza zylki , moge tylko dodac ze napewno nie kupil bym grandisa pole czyli bata bo jest ciezki ale typowy bat nie do zdarcia, bolonka jest taka sama, tylko ze na te klase wedzisk jest relatywnie lekka, a wytzymalosc....powiem tylko ze smiga juz kilka sezonow i nawet nie chrupnie ;p (2013/11/16 20:42)

stywen

Dzięki za szybką i wyczerpującą odpowiedź. (2013/11/20 08:27)