Zaloguj się do konta

Konger feeder 3.30 m 90 g

utworzono: 2014/03/21 21:29
DominikL

Witam , Chciałbym kupić feeder głównie będę łowił nim na stawie  karpie i amury .  wędka  konger feeder 3.30 m 90 g  waga 315 g  liczba składów 3+1 (szczytówka) dł.transportowa 118 cm  tutaj więcej informacji :  http://allegro.pl/wedka-konger-feeder-korek-3-30m-90g-wedki-wk10-hit-i4031230810.html Co sądzicie o tym wędzisku ? 

kładów 3+1(szczytówka)

Liczba składów 3+1(szcytówka
[2014-03-21 21:29]

notaki

Masz duże doświadczenie w połowach większych egz. tych gatunków ryb ?
[2014-03-21 21:39]

DominikL

Nie , zawsze łowiłem karpie takie do 1,5 kg , teraz mam zamiar łowić większe okazy , jak i amury  [2014-03-21 21:45]

notaki

Wiec odpowiedz sobie, czy z pełnym zaufaniem podejdziesz do tego wedziska z 10 kg amurem , na drugim jego koncu.
Tak przy okazji.. pomys jaką żyłkę możesz do niego zastosować, a do jakeij miałbys zaufanie ( wciąż przed oczami mając potęzne karpisko na haku ;-) )
[2014-03-21 21:54]

sopel13

Z całym szacunkiem ale czy ty chłopie jesteś głupi czy tylko ja mam takie wrażenie? Kolejny w tym tygodniu bezsensownie założony przez Ciebie temat. W jakim celu? Co już nie interesują Cię Dragon, Mikado i Robinson?
http://www.forum.wedkuje.pl/f,pierwszy-feeder-dragon-mikado-robinson,738879,0.html

Powiedz po co ty zakładasz te tematy jak i tak pewnie nie kupisz sobie nawet bazarowego wędziska, bo wnioskując po postach nie posiadasz podstawowej wiedzy o wędkarstwie. A karpie to ty łowiłeś ale na SuperFishing.
Kolejna sprawa to mogłeś jeszcze większymi literami napisać to więcej osób by Ci odpowiedziało!
Rada ode mnie: siądź sobie na czterech literach i poczytaj dobrą książkę.

I pytanie... Czy już nikt nie czuwa nad tym forum, że dzieciaki bezkarnie zakładają powtarzające się tematy i to po kilka razy dziennie?!
[2014-03-21 22:38]

DominikL

Wiesz co , pozbierałem troche informacji i wybrałem te wędzisko  i pytam sie innych czy może je mieli . A ty nie ,, wpieprzaj " się do każdego tematu i jak masz dawać bezsensowne komentarze to nie komentuj .  [2014-03-21 22:43]

sopel13

Ha ha pozbierałeś informacje? Oprócz wklejenia dużymi literami linku z allegro to ty nic nie wiesz o tej wędce tak samo jak i o wędkarstwie. Od 1 marca, czyli w niecały miesiąc założyłeś 4 tematy z zapytaniem o kije. Ile z nich kupiłeś? A może rodzice nie chcą Ci dołożyć i z każdym dniem będziesz zakładał coraz to nowsze posty, z zapytaniem o coraz to tańsze wędki. Widzę że chcesz być "uniwersalnym wędkarzem" bo od karpiówki, przez gruntówkę i "teleskopowy spining", przechodzisz do feedera (w niecały miesiąc) i na dodatek wybrzydzasz poprzednie porady i pytasz o kolejne wędziska.

I tak na marginesie:
...A ty nie zakładaj bezsensownych tematów, bo za każdym razem się do nich "wpieprzę".
[2014-03-22 07:14]

TheMechOne

Haha, niezla jazda. Szczerze to kupowanie w ciemno bez kontaktu wedziska z dlonia, mija sie z celem, chyba ze modelu sprawdzonego od lat. Od okolo 100zl mozna zaczac cos wybierac, ale z jakoscia bywa roznie. [2014-03-22 07:28]

DominikL

Ha ha pozbierałeś informacje? Oprócz wklejenia dużymi literami linku z allegro to ty nic nie wiesz o tej wędce tak samo jak i o wędkarstwie. Od 1 marca, czyli w niecały miesiąc założyłeś 4 tematy z zapytaniem o kije. Ile z nich kupiłeś? A może rodzice nie chcą Ci dołożyć i z każdym dniem będziesz zakładał coraz to nowsze posty, z zapytaniem o coraz to tańsze wędki. Widzę że chcesz być "uniwersalnym wędkarzem" bo od karpiówki, przez gruntówkę i "teleskopowy spining", przechodzisz do feedera (w niecały miesiąc) i na dodatek wybrzydzasz poprzednie porady i pytasz o kolejne wędziska.

I tak na marginesie:
...A ty nie zakładaj bezsensownych tematów, bo za każdym razem się do nich "wpieprzę".

Z głupim nie będę miał zamiaru już się kłócić

[2014-03-22 09:13]

mateusz-falkiew

dominiku L zacznij od zwykłej leszczyny bo każde wędzisko ci nie odpowiada zawalasz forum co chwile swoimi bezsensownymi postami a po drugie piszesz że pozbierałeś już informacji na temat tego congera to po co pytasz się innych skoro już to wiesz normalnie ręce opadają pseudo wędkarz z ciebie    [2014-03-22 09:14]

DominikL

,, Zacznij od zwykłej leszczyny ''  Mógłbym wiedzieć o co dokłądnie panu chodzi ? O wędzisko do połowu leszczy ?  [2014-03-22 09:27]

sopel13

No dobre mało co z krzesła nie spadłem. Chłopie ty z każdym pytaniem coraz bardziej się ośmieszasz i udawadnisz, że nie masz zielonego pojęcia o tym pięknym hobby. "Leszczyna na leszcze"- nie na rekiny!!! [2014-03-22 09:52]

TheMechOne

,, Zacznij od zwykłej leszczyny ''  Mógłbym wiedzieć o co dokłądnie panu chodzi ? O wędzisko do połowu leszczy ? 

Hahaha! Tekst roku 2014... ;) [2014-03-22 09:56]

mateusz-falkiew

kolego dominik L tak jak ci pisał wcześniej kolega sopel 13 bo nie masz zielonego pojęcia o wędkarstwie i powinieneś zacząć od jakiejś książki która cię pokieruje i nauczy jakiejś metody w dziedzinie wędkarstwa od podstaw bo jeszcze trochę to będziesz chciał łowić sumy na bata ja od młodych lat zająłem się wędkarstwem gruntowym(feeder) i tylko na tą metodę poświęcam swój czas a ty nie potrafisz się określić dlatego dokształć się i dopiero zacznij dobierać sprzęt itp. [2014-03-22 10:24]

DominikL

To od jakiej książki zacząć ? Znaczy jaką kupić [2014-03-22 12:40]

mateusz-falkiew

na te pytanie musisz sobie sam odpowiedzieć masz wiele różnych książek filmów które pozwolą ci dowiedzieć się jak łowić w danych łowiskach różnego rodzaju ryb na różnego rodzaju metody tu już decyzje pozostawiam tobie masz internet więc masz duże możliwości ja na szczęście mam ojca wędkarza który mnie zabierał na ryby na wisłe i mogłem u jego boku uczyć się może ty masz kogoś kto by cię przypilnował  [2014-03-22 13:19]

TheMechOne

To od jakiej książki zacząć ? Znaczy jaką kupić

"Splawik i grunt" Tadeusza Zalewskiego na poczatek powinienes poznac. :) [2014-03-22 13:56]

molibdenowyM22

Młodzież Gimbusowa tylko odrazu by chciała łapać bez teorii.
[2014-03-22 15:36]

przemo1980

Książki, książkami. Nie mówię ,że nie warto poczytać ale ja proponuję pokręcić się nad wodą i podglądać wędkarzy  co łowią jak łowią, na co i jakim sprzętem. Może trafi się jakiś życzliwy z którym będzie można nawiązać rozmowę to i coś podpowie:-)
[2014-03-22 15:53]

TheMechOne

Książki, książkami. Nie mówię ,że nie warto poczytać ale ja proponuję pokręcić się nad wodą i podglądać wędkarzy  co łowią jak łowią, na co i jakim sprzętem. Może trafi się jakiś życzliwy z którym będzie można nawiązać rozmowę to i coś podpowie:-)

Rowniez dobre rozwiazanie. Nie ma to jak rady zaslyszane na lowisku. :) [2014-03-22 16:00]

DominikL

kolego dominik L tak jak ci pisał wcześniej kolega sopel 13 bo nie masz zielonego pojęcia o wędkarstwie i powinieneś zacząć od jakiejś książki która cię pokieruje i nauczy jakiejś metody w dziedzinie wędkarstwa od podstaw bo jeszcze trochę to będziesz chciał łowić sumy na bata ja od młodych lat zająłem się wędkarstwem gruntowym(feeder) i tylko na tą metodę poświęcam swój czas a ty nie potrafisz się określić dlatego dokształć się i dopiero zacznij dobierać sprzęt itp.

Można wiedzieć jakie książki kupywać o gruncie ? WW i Wś czy coś jeszcze  [2014-03-22 17:22]

Pawelciu

Młodzież Gimbusowa tylko odrazu by chciała łapać bez teorii.

Młodzież gimbusowa? ludzie macie jakieś dziwne stereotypy. myslisz ze gimbus to typ co ma wszystko w du*ie, pali pije i nie wiadomo co robi? mylisz sie, co z tego, że jesteśmy młodzi i się interesujemy wędkarstwem. Ja zaczolem łowić zanim jescze do podstawówki trafiłem, proszę licz sie ze słowami, bez młodzieży wędkarstwo mogło by stracić swą przyszłość bo w końcu nie miał by kto łowić.
[2014-03-22 19:22]

mateusz-falkiew

te miesięczniki są dobre tylko że tam nie zawsze jest dużo informacji na temat samego gruntu polecam też filmy miesięcznika "Wędkarstwo Moje Hobby" jeśli masz konto na internecie na ściągarce chomikuj.pl możesz sobie poprostu ściągnąć te filmy pt. "feeder bez tajemnic" , "nowoczesna gruntówka" , "od spławika do gruntu" , "feeder i odległościówka" , "trzy rzeki" , "sposób na lina" , "feeder na stojącej wodzie" ja te wszystkie filmy zakupiłem wraz z miesięcznikiem ale mój kolega poszedł na łatwiznę i poprostu je sobie ściągnął tak więc do roboty kolego i miłego oglądania [2014-03-22 19:40]

GreenKuba

Dobrze dziękuje  [2014-03-23 10:02]

GreenKuba

Szukałem też informacji na teamt gruntu i tutaj udało mi się znależć . :D  [2014-03-23 10:03]

windd

Polecam Kongera, jest spoko! [2015-07-20 21:35]