W mojej niestety też szczytówka się złamała zaraz za przelotką...najlepsze, że pękła podczas transportu w bagażniku mimo, iż zapakowana była w pokrowcu i kapturku ochronnym...:-(
Nie wiecie czy taką szczytówkę można gdzieś dostać?
(2013/10/27 09:04)W mojej niestety też szczytówka się złamała zaraz za przelotką...najlepsze, że pękła podczas transportu w bagażniku mimo, iż zapakowana była w pokrowcu i kapturku ochronnym...:-(
Nie wiecie czy taką szczytówkę można gdzieś dostać?
Grzegorz najlepiej w wędkarskim coś dopasujesz.:) możesz zarobić szczytówkę. będzie cit krótsza, ale bez kosztów, jeśli Ci to nie przeszkadza.
Będę chyba musiał faktycznie coś dopasować bo po rozwierceniu przelotki i przeszlifowaniu szczytówki jedno w drugie nie wchodzi:-) a na dodatek szczytówka jest pusta w środku...
Dzięki Zbynio za odpowiedź! :-)
(2013/10/27 20:49)Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Po co kuppujesz arcusa ? To jest GÓWNO (arcus) bo mój kolega też miał ten sam problem ze spinem i łamał się 3 krotni w różnych miejscach... Lipa...Ten kijek kongerowi niestety nie wyszedł...a szkoda bo się ładnie zapowiadało