Kompan na wyprawy spinningowe okolice Lublina- Puł

/ 4 odpowiedzi
Witam szukam kompana do wędkowania pochodzę z Hrubieszowa ale często jestem w Lublinie lubię uganiać się za sandaczem lecz nie znam za bardzo tutaj miejscówek oprócz zalewu, chciałbym udać się na Wisłę jednak nie znam tam miejscówek byłem kilka razy w okolicach Puław ze spinningiem ale bez efektów. Ewentualnie może któryś z kolegów mógłby coś doradzić na jaką część Wisły pojechać. Wodom cześć
mszpetman

Ja jestem z Chełma ale obecnie mieszkam w Siedlcach. Od czerwca do października mogę jeździć. (2012/10/10 12:31)

wariat1404

Witam szukam kompana do wędkowania pochodzę z Hrubieszowa ale często jestem w Lublinie lubię uganiać się za sandaczem lecz nie znam za bardzo tutaj miejscówek oprócz zalewu, chciałbym udać się na Wisłę jednak nie znam tam miejscówek byłem kilka razy w okolicach Puław ze spinningiem ale bez efektów. Ewentualnie może któryś z kolegów mógłby coś doradzić na jaką część Wisły pojechać. Wodom cześć

w Józefowie nad Wisłą są fajne miejsca sandaczowe i boleniowe na tzw 'wojskowej drodze' i w górę wisełki

(2012/10/10 14:17)

MichalSpin

dzięki kolego wariat1441, nie znam tych terenów a dość często jestem w tamtych okolicach ale dopiero poznaję wodę, (2012/10/12 21:40)

wariat1404

nie ma sprawy. połamania kija ;) (2012/10/19 19:16)