Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
(...) Nie posadzajcie mnie o uleganie marketingowemu bełkotowi, ale chciałam po prostu wiedzieć. (...)Jestem ostatni, który podejrzewałby Cię o uleganie reklamie.
...każdy kołowrotek o stałej szpuli będzie skręcał linkę z racji swojej konstrukcji i sytemu pracy.
Niestety skręcanie się linki jest w większym lub mniejszym stopniu nieuniknione.
Arturze, nie ma szansy na całkowite wyeliminowanie skręcania linki przez kołowrotek stałoszpulowy, więc nie ma nic do tego smarowanie....każdy kołowrotek o stałej szpuli będzie skręcał linkę z racji swojej konstrukcji i sytemu pracy.Zgadzam się w 100% z @Sith. (...) Dochodzę też do wniosku, że nie ma możliwości wyeliminowania skręcania się linki w momencie jednoczesnego obrotu kosza i wybierania linki w kołowrotku o stałej szpuli, skoro każdy kołowrotek (tańszy i droższy) pracuje w taki sam sposób. Pozdrawiam.
Niestety skręcanie się linki jest w większym lub mniejszym stopniu nieuniknione.
Miałem jeden kołowrotek Dragona pierwszy i ostatni tak wyglądał po 2 godziny wędkowaniaWyraźna wada fabryczna a dokładnie słabej jakości materiał z którego został wykonany element. Tylko reklamacja która przeszłaby z pewnością bez najmniejszego problemu. Szukanie winnych w w nazwach firm czy gdziekolwiek indziej mija się z celem. Taki mamy czas, produkuje się coś z niczego żeby tanio zrobić a jak najdrożej sprzedać. Żadna tajemnica że dziś światem rządzi pieniądz, dlatego nie ma sensu składać stosów pod palenie czarownic bo ich nie ma, nawet jeśli gdzieś są to z pewnością jest też kwota za któą można je kupić.