hehehe ludziska jak już pisałem nie zamierzam wydawać więcej niż troszkę ponad 100 więc nie wchodzi to w grę nawet
hehehe ludziska jak już pisałem nie zamierzam wydawać więcej niż troszkę ponad 100 więc nie wchodzi to w grę nawet
Z tego, co zauważyłem, to sporo użytkowników poleca Spro Passion, który w rozmiarze 2000 można kupić na allegro w granicach 150zł. Może warto trochę dołożyć?:) Od siebie w cenie ok. 100zł mogę polecić Dragona Express PRO RD 620i, którego używam od początku sezonu do średniego spinningu (co prawda ostatnio niezbyt intensywnie) i czasem do spławika - działa bez zarzutu. Do rekreacyjnego łowienia powinien być ok.
spro pasion i ryobi ecusima to te same kołowrotki ale ponoć szumią te kołowrotki można znaleźć już w okolicach 110zł z przesyłką i wiem że to jeden z najlepszych wyborów. Pytałem o te Mikado poniewarz spodobał mi się ich wygląd myślałem że może ktoś używa któregoś z tych dwuch i coś o nich powie. jak nie znajde jakiś dobrych opinni to oczywiście kupię spro bądz ryobi ale może ktoś coś o nich wie?