Kołowrotki Dragona na gruntowę

/ 5 odpowiedzi
marcinus1313

Witam mam pytanie odnośnie metody gruntowej jaką stosujesz jeżeli używasz metody ciężkiej gruntówki to polecam drugi kołowrotek (pojemność szpuli) jeżeli łowisz metodą DS oba kołowrotki są wystarczające. Pozdrawiam (2010/05/25 10:04)

u?ytkownik31907

wygądają na fajne ale nie jestem pewien czy maja wolny bieg na biała rybe pewnie beda dobre na drapieznika jak nie maja wolne biegu to troche nie bardzo (2010/05/25 11:22)

u?ytkownik26223

wygądają na fajne ale nie jestem pewien czy maja wolny bieg na biała rybe pewnie beda dobre na drapieznika jak nie maja wolne biegu to troche nie bardzo

A nie mają wolnego .Ale czemu niby miały by sie na drapieżnika nie nadawać????
Otwiera kabłąk ,żyłkę przyciska kamyczkiem (malutkim) albo zaczepia puszkę po piwie ,najlepsze sposoby na sandacza. (2010/05/25 13:41)

kwl22

sorki ze tak dlugo ale praca niestety... Kolowrotki maja tylny hamulec... mam mozliwosc kupienia ich za grosze ... glownie na biala rybe... nie uzywam DS ... (2010/05/25 15:45)

invisibleman

ja posiadam kołowrotek Dragon Magnum pro RD430 przy swojej karpiówce Kongera i spisuje się świetnie, na razie nie mam żadnych zastrzeżeń i nigdy mnie nie zawiódł :) a i ceny tych kołowrotków wydają się przystępne :)

pozdrawiam i połamiania (2010/05/25 18:13)