Kołowrotek okoniowy

/ 4 odpowiedzi
Witam, mam zamiar kupić nowy kołowrotek do lekkiego spinningu, który spisze się do mojej wędki okoniowej Jaxon Grey Stream 1-7g 198cm. Myślicie że Jaxon NEOX CARBON 200 będzie dobrym wyborem? Z góry dziękuje za odpowiedzi :)
Łukaszxx

Bacik spoko, a co do kołowrotka to z tanszego shimano będziesz bardziej zadowolony niz z jaxona. (2022/09/18 21:40)

Sith

Witam, mam zamiar kupić nowy kołowrotek (do lekkiego spinningu), który spisze się do mojej wędki okoniowej Jaxon Grey Stream 1-7g 198cm. Myślicie żeÂÂJaxon NEOX CARBON 200 będzie dobrym wyborem? Z góry dziękuje za odpowiedzi :)
Masz moją odpowiedź na https://forumwedkarskie.pl/topic/9442-ko%C5%82owrotek-okoniowy/.
(2022/09/20 06:37)

WedkarzIncognito

Jeżeli Jaxon poprawił jakość i wykonanie swoich kołowrotków, tak jak zrobił to z pozostałymi produktami (choćby z wędziskami), to zaryzykowałbym kupno Neox-a.
Przyznam, że nie jestem zwolennikiem kołowrotków rodzimych producentów i jako alternatywę w podobnych pieniądzach mogę zaproponować Okumę Alterę, którą w kategorii budżetowych młynków wystawiam na piedestał :) (2022/09/20 09:59)