Kołowrotek do DAM Microflex

/ 9 odpowiedzi
Cześć to znowu ja xD tak pewnie walicie entuzjazmem.Do rzeczy! Mam w planach kupić wędke Dam microflex 1-7g 230 ale tu moje 1 pytanie :Czy warto kupić ten kij ,przypomne że dopiero chce zaczac przygode ze spiningiem.Mam tez prosbe do was czy możecie mi podać wedki okoniowe z kołowrotkami (300zł calosc) Chyba ze stwierdzicie ze Dam sie nada dla poczatkujacego. Napiszcie mi prosze jaka wedke,młynek,plecionka/żyłka i to wszystko inne przynety przypony agrafki kretliki głowki jigowe Z GÓRY DZIĘKUJE! połamania!!!
kaban

To wszystko w cenie 300 zł czy tylko kołowrotek i wędka ? (2019/10/21 19:06)

Sith

DAM, to już nie ten sam DAM co przed laty. Nie stawiałbym na tę firmę.
Pobuszuj po Forum odpowiedzi na takie samo, a co najmniej podobne pytanie było już "na pęczki". Znajdziesz odpowiedź na pewno. Aż szkoda powtarzać to samo za każdym razyem do us**nej śmierci. (2019/10/22 07:19)

Dartne99

Mam DAM 270, 3-15 g Jestem zadowolony Łowię na jeziorze z brzegu. (2019/10/22 07:33)

kaban

O ile można coś zinwestować w wędzisko znajac swoją wodę i gatunki ryb które mamy zamiar łowić to kołowrotek musi spełniać pewne wymogoi co do trwałości użytkowania. Co do młynka ma znaczenie ile będziesz nad wodą aktywnie spędzał czas bo w tej cenie jaką podajesz mam rozumieć, że łowisz od czasu do czasu i jakość (marka) co do trwałości ma drugorzędne znaczenie. Nie wiem czemu kij o tak lekkim wagomiarze bo nie wiem jakie łowiska ogarniesz a to typowy ul a jeżeli za tydzień zmienisz zdanie bo szukaszkał będziesz coś pod szczupaka nie zakładaj kolejnego wątku tylko poszukaj w wyszukiwarce bo informacji sporo tylko jak mniemam nikomu się nie chce tylko ma mieć na już a najlepiej na wczoraj... (2019/10/22 16:43)

chudymb2

Mam dam 1-7gr 2.30m i podczepiony do niego spro Red arc 2000.Oraz 3-15gr 2.70m i kręcioł ryobi arctica cf 3000. Co do microflexa polecam z czystym sumieniem i w tych pieniążkach warto. (2019/10/23 12:34)

chudymb2

Co do agrafek i krętlików używam spinwala i jestem mega zadowolony.Zyłka dragon a plecionki berkleya (2019/10/23 12:37)

Jakub Woś

Niedawno skompletowałem sobie zestaw w podobnej cenie. Kij Robinson River Master 212 cm 1-6g i do tego kołowrotek Robinson Perfect FD 209. Nadaje się nie tylko dla początkujących. (2019/10/23 20:41)